گروههای فشار، آفت انقلاب
سکینه سادات پاد، مسئول پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی ریاست جمهوری در خصوص سخنانش در یک برنامه اینترنتی در مورد قانون حجاب گفت: در خصوص فرایند قانون حجاب نه اصل حجاب صحبت شد. در زمان پخش برنامه پیامهای تهدیدآمیز از طرف فردی که او را جامعهشناس میدانند و یکسره آنتن زنده تلویزیون ملی در اختیارش هست به بعضی عوامل برنامه رسید. این فرد قلدر با متولی اصلی برنامه تماس گرفته و تهدید کرده و برنامه بنده متوقفشده است.
سکینه سادات پاد، در یادداشتی بهعنوان «وقتیکه آزادی بیان مسئول آزادیهای اجتماعی نیز سلب شد»، نوشت: ۱۷ آذر به برنامه «آنسو» دعوت شدم. من از قانون اساسی حرف زدم. من از فرایند تدوین مترقی قانون اساسی و از فرایند غیرمبتنی بر اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در قانون حجاب، علمی و حقوقی حرف زدم، از انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی دفاع کردم، از اصل حجاب دفاع کردم، از درد دین و درد مردم حرف زدم، برنامهای که قرار بود یک ساعت باشد اما سهم من ۱۵ دقیقه شد. اما اکنون اجازه انتشار همین ۱۵ دقیقه را گرفتند. آزادی بیان مسئول پیگیری آزادی بیان هم نقض میشود .... همین طیف از شهید رئیسی هم عبور کرده بودند، اکنون حتی اصول مترقی قانون اساسی ازجمله آزادی بیان، حق دسترسی مردم به اطلاعات صحیح را نیز سلب میکنند. با قلدری و ادبیات غیر عفیف و غیرمؤدبانه، یک روزبه اسم انقلابی گری، سرداران سپاه را نالایق در وعده صادق میدانند، یک روز حتی امثال من را بیرون از دایره انقلاب تعریف میکنند و ندا شتههای خود را به اسم دین و با مدد دوستانشان که غلط درجاهایی نشستند و نه قانون اساسی میفهمند و نه اعتقادی به حقوق اساسی دارند و نه توانایی درک اندیشههای متعالی رهبر فرزانه انقلاب رادارند، دائماً در آنتنهای زنده بیمخاطب پمپاژ میکنند. حتی تحمل یک برنامه کوتاه اینترنتی مبتنی بر آزادی بیان و تحمل اندیشههای متفاوت اما در چارچوب نظام و انقلاب را هم ندارند. آفت واقعی انقلاب، امروز این جماعت هستند! جماعتی خود عمار پندار انقلابینما که با فشارهایشان حکمرانی را خالی از مردم و پر از رفتارها و اقدامات ضد منافع و مصلحت ملی و ضد انسجام کردند، چون عقلانیت و حکمت میبینند، فرار میکنند.
قانون «عفاف و حجاب»
نیاز به اصلاح دارد
عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری که به مناسبت چهلسالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد گفت: در باب حجاب وظیفه شورای عالی انقلاب فرهنگی دو چیز بود؛ در لایحه «عفاف و حجاب» شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشی نداشته است. حتی با ما مشورت هم نکردند. من معتقد بودم همین مصوبات شورا که بخش قابلتوجهی از آن متوجه بخش فرهنگی کشور است که اثرگذاری بالایی دارند، در حوزه حجاب کفایت میکرد و اگر درست اجرا میشد بخش عظیمی از مسئله حجاب برطرف میشد، اما آقایان اصرار داشتند که بحثهای قضایی هم در این زمینه نیاز است. این لایحه هنوز ابلاغ نشده است، پس هنوز قانون نیست. اگر بندهایی از لایحه و قانون ایراد دارد باید اصلاح شود. اگر بتوان مسئلهای را با موارد فرهنگی برطرف کرد که مشکلی نداریم. نکات به بندهای برخوردها و جریمهها وارد است. اینکه مسافری سوار خودرو شود و حجاب را رعایت نکند به راننده چه ربطی دارد که جریمه شود؟ بخشی از مسئله حجاب مربوط به حوزه پوشاک است. ۶۰ درصد پوشاک وارداتی در کشور قاچاق است و این به فرهنگ و اقتصاد ضربه میزند.