1404 پنج‌شنبه 12 تير

ماهیت جنگ ویرانی است و به همین دلیل پدیده زشت و خطرناکی برای بشر به حساب می‌آید. دولت‌های ملی و مردم گرا از جنگ گریزان‌ و به دنبال صلح هستند تا به زندگی مردم لطمه و خسارت وارد نشود.

از دل جنگ ۱۲ روزه و کودتای تمام عیار امریکا و اسراییل که کشور را نشانه رفته بود، گویی ایران جدیدی متولد شد.

جمهوری اسلامی در جنگ 12 روزه خوب ایستاد. دولت جمهوری اسلامی در جنگ 12 روزه خوب عمل کرد. دسترسی مردم به مایحتاج و خدمات عمومی در اوج بحران با نظمی که مورد توجه رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت، مدیریت شد.

ستاره صبح- مصطفی فروغی: بشر فراز و نشیب‌های فراوانی را طی کرد تا به قانون، انتخابات، پارلمان، دموکراسی، تعیین حق سرنوشت رسید. این روند از قرن پانزدهم که عصر خردگرایی کلید خورد آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

ما درمیانه جنگی ویرانگر وآتش بسی شکننده قرار داریم. دیپلمات‌ها وبالاتر از آن شورای عالی امنیت ملی که شرایط را می‌دانند ورسالتی سنگین برعهده دارند. ودرزمانی خطر ادامه جنگ است. چرا به برخی روحانیون هشدار نمی‌دهند که آب به آسیاب دشمن نریزند؟

۱۲ روز جنگ بین جمهوری اسلامی و اسراییل با وساطت ترامپ آتش بس شد. پرسش این است که آیا این آتش بس پایدار است یانه؟

نفوذی‌ها انگار در همه جا هستند. نه تنها در نهادهای اطلاعاتی و سیاسی، بلکه درنهادهای تصمیم گیر وتصمیم ساز. در نهادهای اقتصادی. حتی در سفارش روش توزیع بودجه نباید به ساده نگری پناه برد.

۱۲ روز جنگ بین جمهوری اسلامی و اسراییل با وساطت ترامپ آتش بس شد. پرسش این است که آیا این آتش بس پایدار است یانه؟ با توجه به مواضع و اظهارنظرها و شرایط رفتارى طرفین، پایداری آتش بس در بلند مدت بدلائل زیر بعید بنظر می‌رسد.

به مناسبت ایام محرم و جنگ دوازده روزه ایران و اسراییل موضوع جنگ و صلح از نگاه مکتب اسلام و سنت نبی اکرم (ص) و امامان معصوم (ع) در محورهای ذیل مورد مداقه قرار می‌گیرد:

تاجیک با اشاره به اینکه برخی نگران اند همان طور که اسرائیل هر از چند گاهی به لبنان حمله می‌کند، در قبال ایران نیز چنین برخوردی داشته باشد، گفت: در این ۱۲ روز، توازن جدیدی شکل گرفت و معادله‌ای نوشته شد که بر اساس آن، طرف مقابل ترجیح داد آتش‌بس را پیشنهاد کند. موقعیت ایران و لبنان متفاوت است؛ خصوصا در زمینه توان ضربه زدن به اسرائیل.

لطفا شکیبا باشید...