لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/01/24 - شماره 2483
نسخه چاپی

درگذشت تد کاچف، کارگردان کانادایی

تد کاچف، کارگردان مطرح کانادایی و خالق فیلم‌های ماندگاری چون «رمبو: اولین خون» و «تعطیلات آخر هفته با برنی» در سن ۹۴ سالگی درگذشت.
تد کاچف، فیلمساز پرکار که خالق آثاری ماندگار در سینمای کانادا و هالیوود بود و با فیلم «رمبو: اولین خون» که سیلوستر استالونه را به دنیای سینما معرفی کرد در سن ۹۴ سالگی درگذشت. کاچف فرزند دو مهاجر فقیر بلغاری بود که پس از فارغ‌التحصیلی در رشته ادبیات انگلیسی از دانشگاه تورنتو، کاچف در اوایل دهه ۱۹۵۰ به سی‌بی‌سی پیوست و در دوران ابتدایی این شبکه، کارگردانی نمایش‌های تلویزیونی زنده مانند «تئاتر جنرال موتورز» و «اولین اجرا» را بر عهده گرفت. اما به دلیل نبود زیرساخت‌های سینمایی و تلویزیونی در کانادا، به بریتانیا نقل مکان کرد و با موردکای ریشلر، نویسنده جوان آشنا شد. نقطه اوج کارنامه کاچف، همکاری با سیلوستر استالونه در فیلم «رمبو: اولین خون» (۱۹۸۲) بود. این فیلم که به یک فرانچایز پرطرفدار تبدیل شد، با چهار دنباله همراه بود، هرچند کاچف بعدها گفت که فیلم‌های بعدی از دیدگاه اصلی او درباره رمبو به عنوان یک سرباز آسیب‌دیده روانی فاصله گرفتند.  
او درباره الهام‌بخش این فیلم گفت: «آمار خودکشی سربازان ویتنام در سال ۱۹۸۰ تکان‌دهنده بود: ماهانه هزار نفر اقدام به خودکشی می‌کردند و بیش از ۳۰۰ نفر موفق می‌شدند. این نقطه شروع ما بود.»

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • چاپ جدید ترجمه آشوری از «غروب بت‌ها»
  • کاهش فیلم‌های آمریکایی در چین پس از تعرفه جدید
  • نبرد هوش مصنوعی و انسان
  • یک قرن تلاش برای فرهنگ پارسی
  • درگذشت تد کاچف، کارگردان کانادایی
  • درباره حکیم عمر خیام نیشابوری
  • خرید اثر نادر «امیلی برونته»
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.