غذاهای منحصر به فرد با تمرکز بر کاهش تولید کربن در محیط زیست در بازیهای المپیک ارائه میشود تا نیازهای ذائقههای مختلف را برآورده کند.به گزارش ایسنا، یوسین بولت، برنده هشت مدال طلای المپیک، در طول بازیهای المپیک پکن، فقط ناگت مرغ خورد. او در انتخاب غذاهای نامتعارف بین ورزشکاران تنها نیست.
مایکل فلپس پرافتخارترین ورزشکار المپیکی تاریخ روزانه ۱۰ هزار کالری برای سوخت مسابقات خود مصرف میکرد، در حالی که سیمون بایلز پرافتخارترین ژیمناستیک تاریخ، پروتئین و فیبر را در اولویت قرار میداد و به این منظور ماهی، سبزیجات و برنج را انتخاب میکرد.
در حالی که هزاران نفر برای بازیهای المپیک تابستانی ۲۰۲۴ به پاریس میروند، فرانسه قرار است در این رویداد به ۱۵ هزار ورزشکار خدمات دهد.
Sodexo Live، اسپانسر بازیهای المپیک پاریس، در دو سال گذشته ۵۰۰ غذای مختلف را با تمرکز بر توسعه منو با کیفیت بالا انتخاب کرده است. ۳ میلیون موز، ۲۰ تن قهوه و برای اولین بار بیش از ۴۷ هزار بشقاب قابل استفاده مجدد در دهکده بازیها توزیع میشود. همچنین برای نخستین بار ۳۰ درصد از وعدههای غذایی در دهکده المپیک گیاهی است و ورزشکاران میتوانند از رستورانهای دهکده استفاده کنند.
جف لیدی، سرآشپز Sodexo Live گفت: غذاهای گیاهی نه تنها طعم و مزه عالی دارند، بلکه برای محیط زیست نیز عالی هستند و به ما برای کاهش ردپای کربن کمک میکند.
با تمرکز بر کاهش ردپای کربن، پاریس ۲۰۲۴ امیدوار است که اثرات زیست محیطی را از طریق چهار اقدام کلیدی به نصف کاهش دهد: کاهش پروتئینهای حیوانی، محدود کردن ضایعات مواد غذایی، کاهش استفاده از پلاستیک یکبار مصرف و اولویت دادن به محصولات محلی و فصلی.