70 درصد مردم زیر خط فقر هستند یعنی اگر جمعیت کشور را 90 میلیون در نظر بگیرم معنا و مفهوم آن این است که حدود 63 میلیون نفر نیازمند دریافت کالا برگ هستند. کالابرگ یا به عبارت دیگر «کوپن» روشی است که در زمان جنگ در دولت میرحسین موسوی اجرا شد و با این روش حداقل امکانات به حداکثر نیازمندان مثل روستاییان، عشایر، بازنشستگان و ... داده شد.
پرسش این است چه شده ما دوباره به شرایط زمان جنگ بازگشتهایم؟ روز گذشته پس از پایان جلسه غیر علنی مجلس گفته شد: اجازه برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی صادر شده و به شصت میلیون نفر کالابرگ یا کوپن داده میشود.
هرچند این اقدام در ماه پایانی سال میتواند کمک به فرودستان جامعه باشد ولی پرسش این است که چه سیاستها و برنامههایی باعث شده تا 60 میلیون ایرانی نیازمند کالابرگ یا صدقه دولتی باشند؟
آقای پزشکیان آیا عراق، پاکستان، ترکمنستان، مالزی، اندونزی، جمهوری آذربایجان، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس به 70 درصد مردمشان کالا برگ میدهند یا با بهره گیری از اقتصاد آزاد و تجارت آزاد و پرهیز از تنش و درگیری با غرب و اسرائیل برای مردمشان رفاه و آسایش خلق کردهاند. آقای پزشکیان به مشاورانتان بگویید درآمد سرانه ایران را با درآمد سرانه کشورهای خاورمیانه و همسایه درآورند و به شما نشان بدهند. اگر این کار انجام شود شما در خواهید یافت که وضعیت کشور نسبت به دیگران چگونه است.
آقای پزشکیان شما از مردم درخواست کردید که مشکلات را تحمل کنند یعنی ریاضت اقتصادی را پیشه کنند. این کار، کار درستی است ولی شما چشم انداز را به مردم نشان دهید که بعد از یک سال یا چندسال ریاضت کشیدن مردم به رفاه و آسایش خواهند رسید.