رییس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه رانندگان پس از وقوع تصادف ضمن حفظ خونسردی با پلیس تماس بگیرند، گفت: این افراد حتما با گوشی همراه خود اقدام به تهیه فیلم یا عکس از صحنه برخورد خودروها کنند.
سرهنگ رابعه جوانبخت گفت: بیشتر افراد گوشی هوشمند دارند اگر به هر دلیلی تصادف رخ داد شهروندان از خودروها و شرایط در این مواقع یک عکس یا فیلم کوتاه برای خود تهیه کنند چرا که این عکس و فیلم هم به خودشان هم به پلیس برای تصمیمهای بعدی کمک میکند. وی از شهروندان درخواست کرد که اگر تصادف جزیی باشد با تهیه با عکس و فیلم خود، خودرو خود را به منتهی علیه خیابان منتقل کنند تا با تصادف خود باعث ایجاد ترافیکهای سنگین و اختلال در تردد دیگر خودروها نشوند. جوانبخت با بیان اینکه که تصادفات به سه دسته کلی فوتی، جرحی و خسارتی تقسیم میشوند، گفت: در تصادفات منجر به فوت یا جرح که آمبولانس به محل اعزام میشود؛ تماس با سامانه ۱۱۰ و حضور پلیس در آنجا الزامی است زیرا برای پیگیری کار قضایی و خسارت و دیه باید حتما کروکی ثبت شود. وی در مورد تصادفات خسارتی که منجر به آسیب خودروها میشود، اضافه کرد: اگر خسارت شما زیر ۴۰ میلیون تومان باشد و طرفین باهم به توافق برسند نیاز به حضور پلیس و کروکی نیست و میتوانند به بیمه رفته و خسارت خود را از طریق بیمه پرداخت کنند اما در صورتی که مبلغ خسارت بالای ۴۰ میلیون تومان بود پلیس در صحنه حضور پیدا میکند و ضمن چک کردن مدارک رانندهها کروکی را ثبت میکند. اگر طرفین تصادف نظر پلیس را قبول نکنند، کروکی شورای حل اختلاف برای آنها ترسیم و ادامه فرایند رسیدگی در شورای حل اختلاف با کارشناسان آنها بررسی و سهم تقصیر برای آنها در نظر گرفته میشود. سرهنگ جوانبخت با بیان اینکه در راستای هوشمند سازی، پلیس از پارسال به صورت متوالی کروکی کاغذی را از فرایند رسیدگی به تصادفات حذف کرده و کروکی الکترونیکی را جایگزین آن کرده است، یادآور شد: پلیس در صحنه تصادفات حاضر شده و فرم کامل کروکی که شامل اطلاعات طرفین تصادف است را وارد تبلت هوشمند کرده و برای مالک خودرو کد پیامک میکند و سپس طرفین تصادف با مراجعه به بیمه میتوانند خسارت را به صورت آنلاین دریافت کنند.
مدیرمسئول رویداد ۲۴ مجرم شناخته شد
سخنگوی هیات منصفه دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه مدیر مسئول میدان آزادی مجرم نیست اما مدیر مسئول رویداد ۲۴ مجرم است و مستحق تخفیف نیست. اکبر نصراللهی روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: اتهام محمد حیدری مدیر مسئول رویداد ۲۴ «نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع» موضوع شکایت مرکز رسانه قوهقضاییه در مطلبی با عنوان «پروندههای رسوایی جنسی چهره های مشهور سیاسی در ایران» در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۲ بود. در گزارش رویداد۲۴، در خصوص برخی از چهرههای شناخته شده از جمله اتهامات پرویز ثابتی علیه شجونی و فلسفی، اتهام علیه روحانی اخلاق در خانواده و درخواست ازدواج با عطا الله مهاجرانی» و «نماز دسته جمعی سردار زارعی و آسانسور کامران دانشجو و استعفای علی جنتی» و «سعید طوسی و آزار کلامی محمد علی ابطحی و محمد علی نجفی و پرونده قتل میترا استاد و دفتر بیمه سلمان خدادادی و رسوایی در شهر بابل مطالبی مطرح و تصریح شده است: «تجربه ثابت نشان داده در مواردی که پای مدیران در میان باشد پرونده مختومه خواهد شد؛ مروری بر تاریخچه رسوایی های اخلاقی در تاریخ معاصر ایران هم همین موضوع را نشان میدهد که به دلیل مسائل سیاسی و اجتماعی و تأثیر آن بر افکار عمومی نتیجه رسیدگی به چنین موضوعاتی هرگز معلوم نمیشود.» نصراللهی اضافه کرد: مرکز رسانه قوه قضاییه در شکایت خود با اشاره به این گزارش نوشته است متاسفانه در این گزارش شایعات و اتهامزنیهای پراکنده سالهای گذشته علیه برخی مسئولان و چهرههای شاخص فرهنگی مذهبی و سیاسی که هیچگاه مورد اثبات قرار نگرفته و به آبروی افراد و خانوادههای آنان مربوط است؛ مورد تجمیع قرار گرفته و به عنوان گزارههایی قطعی یا نیمه قطعی به مخاطب ارائه شده که نقش مهمی در تخریب ذهنی جامعه و ایجاد جو بدبینی دارد. مدیر مسئول پایگاه خبری رویداد ۲۴ بعد از تفهیم اتهام در دفاعیات خود گفت همه مطالبی که منتشر شد پیش از این بارها در رسانههای دیگر منتشر شده است و رویداد ۲۴ فقط آن را به مناسبت طرح اتهامهای مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان آن را « بازخوانی» کرده است و هیچ اتهامی را به کسی نزده است، قاضی در پاسخ گفت که بسیاری از پروندههایی که به آن اشاره کردید تعیین تکلیف شده است.