پرواز اولین هواپیمای برقی
اولین هواپیمای برقی با باتری ۴ تنی که تنها ظرف نیم ساعت شارژ میشود و میتواند با حداکثر سرعت ۴۶۰ کیلومتر در ساعت تا ۸۰۰ کیلومتر پرواز کند، در ایالات متحده به پرواز درمیآید.شرکت «اوییشن ایرکرفت»(Eviation Aircraft) که مبتکر سازنده اولین هواپیمای تمام الکتریکی جهان موسوم به آلیس(Alice) است، از همکاری جدید خود با شرکت اوربانلینک ایر موبیلیتی(UrbanLink Air Mobility) مستقر در فلوریدای جنوبی آمریکا خبر داد.این همکاری متضمن تعهد به ارائه ۱۰ هواپیمای مسافربری آلیس به این شرکت است که به معنای پیشرفتی بزرگ در زمینه حملا و نقل هوایی پیشرفته است. این معامله همچنین گزینهای را برای خرید ۱۰ هواپیمای دیگر بررسی میکند.
اولین سلول درمانی اهدایی جهان
سه بیمار چینی شامل یک زن و دو مرد، اولین کسانی بودند که با استفاده از سلولهای ایمنی مهندسی شده ساخته شده از سلولهای اهداکنندگان، درمان اختلالات خود ایمنی را دریافت کردند.چین برای اولین بار در جهان با سلولهای ایمنی اصلاح شده با مهندسی زیستی و روش ویرایش ژن کریسپر(CRISPR) به درمان اختلالات خودایمنی در سه فرد پرداخت.بر اساس گزارش رسانههای چین، این سه بیمار چینی شامل یک زن و دو مرد، اولین کسانی بودند که برای اختلالات خودایمنی با استفاده از سلولهای ایمنی مهندسی شده ساخته شده از سلولهای اهداکنندگان به جای سلولهای جمعآوری شده از بدن خود درمان شدند.
نظریهای عجیب به نام «ریزسیاهچالهها»
دانشمندان میگویند سیاهچالههای کوچک یا ریزسیاهچالهها میتوانند درون سیارکها، قمرها یا حتی سیاراتی مانند سیاره ما پنهان شوند.سیاهچالههای اولیه کوچک(PBHs) یکی از موضوعات داغ در نجوم و کیهان شناسی امروزی هستند. اعتقاد بر این است که این سیاهچالههای فرضی بلافاصله پس از انفجار بزرگ شکل گرفتهاند که ناشی از حفرههایی از ماده زیراتمی آنقدر متراکم هستند که دچار فروپاشی گرانشی شدهاند. در حال حاضر، سیاهچالههای اولیه کوچک کاندیدای ماده تاریک، منبع احتمالی امواج گرانشی اولیه و حل مسائل مختلف در فیزیک هستند. با این حال، هیچ نامزد قطعی از آنها تاکنون مشاهده نشده است که منجر به پیشنهاداتی برای چگونگی پیدا کردن این سیاهچالههای مینیاتوری شده است.