در راستاي جلوگيري از ارسال 50 ميليون فوت مکعب گاز به مشعل صورت گرفت
تعمیرات اساسی الكتروكمپرسور كارخانه گاز و گازمایع 400
معاون مدير توليد گاز و گازمايع شرکت ملي مناطق نفتخيز جنوب با اشاره به تعميرات اساسي الکتروکمپرسور سيکل تبريد کارخانه گاز و گازمايع 400 گفت: اجراي عمليات تعمير اين الکتروکمپرسور از ارسال 40 الي 50 ميليون فوت مکعب گاز به مشعل جلوگيري ميکند.
محمد منصوري، معاون مدير توليد گاز و گازمايع با حضور در جمع خبرنگاران از تعميرات اساسي موفقيتآميز الکتروکمپرسور رديف الف سيکل تبريد کارخانه گاز و گازمايع 400 خبرداد و اظهار کرد: اين کارخانه از مجموعههاي واحد فراورش گاز در مناطق نفتخيز است که در حوزه عملياتي شرکت بهرهبرداري نفت و گاز مارون قرار دارد.
به گفته معاون مدير توليد گاز و گازمايع، اين کارخانه با دريافت گازهاي مراحل اول و بخشي از گازهاي مراحل دوم ميدان مارون آسماري و فراورش آن جهت توليد گاز سبک و مايعات گازي، نقش بسزايي در تأمين خوراک مجتمعهاي پتروشيمي مارون، بندر امام و همچنين تأمين گاز سوخت مورد نياز کشور دارد. منصوري با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستاي تعميرات اساسي الکتروکمپرسور کارخانه گاز و گازمايع 400 خاطرنشان کرد: اين تجهيز در تاريخ 29 خرداد 1403 به دليل اشکال مکانيکي « فاصله گرفتن نقطه اتصال کمپرسور و گيربکس» از مدار عملياتي خارج شد، توقف اين تجهيز موجب کاهش ظرفيت کارخانه 400 و ارسال بخشي از خوراک آن به مشعل شد؛ پس از وقوع اين امر جلسات کارشناسي در جهت بررسي کليه جوانب موضوع و تصميمگيري پيرامون انجام تعميرات اساسي روي کمپرسور به سرعت برگزار شد. وي ميافزايد: مورخ 4 تير 1403 عمليات تعميرات اساسي الکتروکمپرسور يادشده با مشارکت مجتمع پتروشيمي مارون به سرعت آغاز و در نهايت اين تجهيز پس از تکميل در محل خود نصب و عمليات راهاندازي آن در 6 شهريور 1403 از سر گرفته شد.
معاون مدير توليد گاز و گازمايع در پايان با بيان اينکه اجراي عمليات تعمير اين الکتروکمپرسور از ارسال 40 الي 50 ميليون فوت مکعب گاز به مشعل جلوگيري ميکند، گفت: پس از چند اقدام به راهاندازي و رفع عيوب مترتب در نهايت با تلاش همکاران شرکت بهرهبرداري نفت و گاز مارون، معاونتهاي گاز و گازمايع و خدمات مهندسي تعميرات مديريت توليد، کمپرسور تعمير شده وارد مدار عملياتي شد.
بهینهسازی ۲ پست انتقال شرکت برق منطقه ای خوزستان در اهواز
سرپرست امور انتقال ناحیه شرق اهواز شرکت برق منطقهای خوزستان از تعویض بریکر ۲۳۰ کیلوولت پست نیروگاه رامین و همچنین نصب و راهاندازی یک دستگاه دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر در پست اهواز ۲ خبر داد. عارف طهماسبی قرابی بیان کرد: بریکر ۲۳۰ کیلوولت اتصال بین باس های ۸۱ و ۸۵ پست نیروگاه رامین با توجه به قدمت بالای ساخت و عدم وجود قطعات یدک دچار اشکال و نیاز به تعویض پیدا کرد. وی افزود: بریکر مذکور با یک دستگاه بریکر پارس سوئیچ ۲۳۰ کیلوولت ۴۰۰۰ آمپر تعویض و پس از انجام تستهای لازم، برقدار و وارد مدار شد. سرپرست امور انتقال ناحیه شرق اهواز شرکت برق منطقهای خوزستان با اشاره به نصب و راهاندازی دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر در پست اهواز ۲، بیان کرد: با توجه به اشکال در دیزل ژنراتور ۲۱۵ کیلوولت آمپر پست و از سرویس خارج شدن آن، یک دستگاه دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر توسط دفتر مدیریت بحران تامین و به صورت اضطراری با همکاری سایر واحدهای شرکت، نصب و راهاندازی گردید. شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
تسلط مدیرعامل فولاد مبارکه به حوزه نوآوری علاوه بر حوزه تخصصی خود را از کمتر مدیری در کشور دیدهام
حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در جلسه با مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: توضیحاتی که آقای طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه درخصوص شرکتهای دانشبنیان مورد حمایتشان و نوع فعالیتهای آنان ارائه دادند، نشان داد که مدیرعامل فولاد مبارکه به جزئیات عملکرد و فعالیت این شرکتها مسلط است و عملکرد این مجموعه در حوزه نوآوری و فناوری واقعی است؛ بهعبارت دیگر این مسئله را بهگونهای احساس کردم که گویی شرکتهای دانشبنیان تحت حمایت فولاد مبارکه همچون فرزندان این شرکت هستند. کمتر مدیری را در کشور سراغ دارم که علاوه بر تسلط به حوزه تخصصی خود، نسبت به حوزه فناوری و نوآوری دید داشته باشد اما این مسئله درخصوص آقای طیبنیا بهعنوان مدیرعامل فولاد مبارکه صادق است؛ در صنعت فولاد جهان تنها دو شرکت بهصورت استثنا وجود دارند که ۲۰ درصد از بودجه خود را در حوزههای «تحقیق و توسعه» و «تحقیق و نوآوری» سرمایهگذاری کنند و عرف سرمایهگذاری در این حوزهها بین ۲ تا ۳.۵ درصد از بودجه صنایع فولادی است که اگر در این حوزهها سرمایهگذاری نکنیم، از صنعت فولاد جهان عقب خواهیم افتاد.