نعمتاله مرادی متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیفی باشد و همچنین اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند. وی ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است، البته باید توجه داشت که برای این راهکار باید یک و نیم لیوان آب لیموی تازه را با یک قاشق مرباخوری عسل و چهار و نیم لیوان کاسنی مخلوط کرد تا بتوان طی شبانه روز مصرف آن را مدنظر قرار داد. مرادی عنوان کرد: مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه در صبح و شب نیز توصیه میشود، البته سیاه دانه باید حتماً جویده شود و اگر همراه با کمی عسل طبیعی استفاده شود اثر بیشتری دارد. این متخصص طب سنتی افزود: مصرف روزانه دو الی سه عدد سیب کامل صبحها قبل از صبحانه و آخر شب میتواند در درمان این بیماری استفاده شود.وی با اشاره به اینکه مصرف پیوسته سالاد کاهو، کلم، هویج، روغن زیتون و آبغوره هفتهای پنج بار توصیه میشود، ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است. این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد مبتلا به کبد چرب روزانه یک لیوان مخلوط عرق کاسنی و شاه تره بنوشند، عنوان کرد: مصرف غذاهایی که انرژی زیادی تولید نمیکنند مانند انواع آشها، خورشهایی که با سبزیجات تهیه میشوند و سوپ، در درمان مفید بوده و بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورشها را کمی ترشتر تهیه کنند.