لوگو
1404 يکشنبه 11 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/02/26 - شماره 2269
نسخه چاپی

خبرنامه

آکسیوس: بایدن نظرسنجی‌ها را قبول ندارد
رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورانش باور دارند نظرسنجی‌هایی که عملکرد بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی را ضعیف ارزیابی‌ می‌کنند، معتبر نبوده و نمایانگر واقعیت نیستند.
نشریه آمریکایی آکسیوس به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گزارش داد «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور نظرسنجی‌هایی که عملکرد او را ضعیف‌تر از رقبایش ارزیابی می‌کنند، قبول ندارند.
به گزارش خبرگزاری آکسیوس، بایدن و بسیاری از مشاورانش واقعاً فکر می‌کنند نظرسنجی‌ها نمایانگر واقعیت میدان نیست و نمی‌توان برای پیش‌بینی نتیجه انتخابات امسال ایالات متحده به آن‌ها اتکا کرد.
بااین‌حال، گرچه بایدن سعی دارد به تیم خود اطمینان دهد که عملکردش در انتخابات به‌مراتب بهتر از نتایج نظرسنجی‌ها خواهد بود، اما بااین‌حال او بادقت نظرسنجی‌ها را دنبال و نتایج را بررسی می‌کند. تازه‌ترین نظرسنجی انجام‌شده درباره انتخابات آمریکا، نظرسنجی مشترک نیویورک‌تایمز، کالج سیه‌نا و روزنامه «فیلادلفیا اینکوایرر» در روز دوشنبه نشان داد که «دونالد ترامپ» در پنج ایالت از ۶ ایالت سرنوشت‌ساز آمریکا محبوبیت بیشتری نسبت به بایدن دارد. نظرسنجی نیویورک‌تایمز همچنین نشان داد ۱۳ درصد از کسانی که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رأی داده بودند، در انتخابات آتی به او رأی نخواهند داد. آن‌ها اعلام کردند سیاست خارجه بایدن و حمایت او از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه اصلی‌ترین عامل این تصمیم‌گیری است.

پسکوف: مکانیسمی برای تبادل اطلاعات با اوکراین وجود ندارد
سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به اظهارات یک مقام اوکراینی درباره انفجار خطوط لوله گاز نورداستریم، گفت: هیچ مکانیسمی برای تبادل اطلاعات در مورد انفجار این خط لوله بین مسکو و کی‌یف وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری تاس، دیمیتری پسکوف روز سه شنبه در پاسخ به این سوال خبرنگاران که آیا کی‌یف اطلاعاتی درباره انفجارهای نورد استریم با مسکو به اشتراک گذاشته است یا خیر؟ اظهار داشت: چنین اطلاعاتی، اگر اصلاً ارزشی داشته باشد، چیزی است که هلندی ها، سوئدی ها و دیگران باید به دقت بررسی کنند. سخنگوی کاخ کرملین در مورد اظهارات آندری درکاچ، سیاستمدار اوکراینی که اوایل روز سه‌شنبه اعلام کرد همه اوکراینی‌هایی که انفجار خطوط لوله گاز طبیعی را پنهان کرده بودند شناسایی شده‌اند، گفت: ما هیچ مکانیسمی برای تبادل اطلاعات نداریم. اواخر سپتامبر سال ۲۰۲۲ (شهریور و مهر ۱۴۰۱) سوئدی‌ها اولین بار خبر انفجار خطوط لوله نورداستریم را منتشر کردند. پس از این حادثه، دفتر دادستانی کل روسیه پرونده جنایی را به اتهام تروریسم بین المللی آغاز کرد. سیمور هرش، روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی با انتشار مقاله‌ای به نقل از منابع ناشناس در داخل واشنگتن افشا کرد که مواد منفجره در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد و تیر ۱۴۰۱) توسط غواصان نیروی دریایی ایالات متحده و نروژ زیر خطوط لوله نورداستریم کار گذاشته شده بود. نیویورک تایمز به نقل از مقام های آمریکایی نوشت که خرابکاری در این خطوط لوله گاز ممکن است توسط یک گروه طرفدار اوکراین بدون اطلاع مقام های آمریکایی انجام شده باشد.

گروهی از آوارگان سوری به کشور خود بازگشتند
 بخش دیگری از آوارگان سوری ساکن ارودگاه های لبنان دیروز از طریق دو گذرگاه مرزی «جوسیه» و «الزمرانی» به کشور خود بازگشتند.خبرگزاری دولتی سوریه (سانا) اعلام کرد: گروه دیگری از آوارگان سوری در لبنان از طریق گذرگاه‌ جوسیه در حومه حمص وارد کشور خود شدند.
بر اساس این گزارش، مسئولان ذیربط تسهیلات لازم را برای بازگشت این آوارگان به منازل خود فراهم کردند.
همچنین صدها آواره سوری در لبنان امروز به گذرگاه الزمرانی در حومه دمشق رسیده‌اند تا به منازل خود نقل مکان داده شوند. در ادامه این گزارش تأکید شده است مسئولان در حومه دمشق و حمص در گذرگاه‌های مرزی الزمرانی و جوسیه تمامی تدابیر و مقدمات را برای استقبال از آوارگان تدارک دیده‌اند. قرار است که بعد از وقفه سه ساله، امروز ۳۰۰ خانواده از آوارگان سوری از اردوگاه‌های عرسال به روستاهای خود در سوریه برگردند.
منابع سوری گفتند که بازگشت اولین گروه از آوارگان به کشور خود بعد از این وقفه نشان دهنده جدیت در پیگیری پرونده آوارگان و مقدمه‌ای برای بازگشت سایر آوارگان سوری به کشورشان است.
به گزارش ایرنا، بحران آوارگان سوری که طبق آمار غیر رسمی تعداد آنها به بیش از ۲ میلیون نفر می‌رسد، در سایه تلاش‌های آمریکا و غرب برای جلوگیری از بازگشت این آوارگان و ترساندن آنها، همچنان ادامه دارد و با توجه به بحران اقتصادی که امروزه لبنان گرفتار آن است، این پدیده به یکی از معضلات اصلی بیروت تبدیل شده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ۳۳ بیمارستان نوار غزه از چرخه خدمت‌رسانی خارج شدند
  • ۷۶ سال مقاومت و آوارگی
  • خبرنامه
  • تحریم‌های جدید استرالیا علیه ایران
  • تاملی در سریال حشاشین
  • تایمز: اسراییل توانایی حذف رهبران حماس را ندارد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.