غلامعلی جعفر زاده ایمنآبادی، فعال سیاسی درباره فضاسازی جهنم در شهر فومن به ایلنا گفت: این اقدام فرهنگی نیست و بازخورد منفی در جامعه داشته است. بهجای این کار خیلی کارها در اولویت است مانند ساخت بهشت که میتوانستیم به مردم نشان دهیم. آلان یک پول قابلتوجهی هزینه شده و چیزی ساختهشده، اما درخواست من این است که اول مسئولین کشور بیایند و از این پل صراط رد شوند. اینها برای مردم ساخته نشده چراکه مردم جهنم را میفهمند. کسی که به آخرت اعتقاد داشته باشد بهسختی مسئولیت را قبول میکند. مسئولیتپذیری مطابق آیات قرآن سخت است. من این کار را بدسلیقگی میدانم و معتقدم این کار اولویت صدم کشور هم نیست. فومن و شفت گوشهای از بهشت ایران است اینکه اسمش را جهنم میگذارید کار خوبی نیست، ولی سرخود یک کاری کردند که اثر منفی در جامعه داشته است. مردم خیلی از این کار ناراحت هستند. این شهر مزین به افرادی مانند آیتالله بهجت فومنی بوده که بهشتی است، اما چرا باید کاری کنیم که این شهر تبدیل به جهنم شود؟ این کار نابخردانه است. برای اینکه این هزینه هدر نرود، 3000 مسئولی که داریم ابتدا از روی پل صراط فرضی رد شوند و با نکیر و منکر مواجه شده و به هفت حجره و آتش بروند، چون از پول بیتالمال برای ساخت این جهنم خرج شده است. مردم فومن از این اقدام ناراحت هستند. انتظار میرفت فرمانده سپاه یا یکنهاد امنیتی مانع این کار شوند، اما به هر دلیلی نشدند. مردم بهشتی هستند، مسئولین جهنم را امتحان کنند. همانطور که در روایات هم داریم که از هر سه قاضی دو قاضی به جهنم میروند. قضات را ببرید جهنم را ببینند چراکه آلان ۱۵ میلیون پرونده سرگردان است. این سه هزار صندلی مدیران و وزرا و معاونین و هرکسی که رانت، ارز یا ماشینی گرفته را ببرند این جهنم را ببیند. از پول ملت خرج شده و ملت میخواهد که این سه هزار نفر از روی پل صراط رد شوند. اینها بیشترشان نمیتوانند رد شوند، آنهایی هم که رد شوند به نظرم بعد استعفا میدهند.
کودکان بزهکار محصول فقر، تبعیض و خشونت
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب تهران گفت: بسیاری از کودکان بزهکار، محصول شکستهای مکرر خانواده، فقر، تبعیض یا خشونت هستند و برای درمان این مسائل، همکاری با نهادهایی چون بهزیستی، آموزش و پرورش، شهرداری، کانون اصلاح و تربیت، سازمانهای مردمنهاد و رسانهها ضروری است.
ربیعاله قربانی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید مجتمع قضایی شهید فهمیده ویژه اطفال و نوجوانان، اظهار کرد: در این مجتمع تخصصی، پروندههایی که رسیدگی میشود، تنها سرنوشت یک فرد را رقم نمیزند بلکه بر مسیر تربیت یک نسل تأثیر میگذارد و سلامت اجتماعی را تحت تأثیر قرار میدهد و حتی بر توسعه پایدار کشور اثرگذار است.
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب تهران ادامه داد: برخورد با اطفال و نوجوانان در فرایند رسیدگی به پروندهها و در مرحله تخفیف، تعقیب، صدور و اجرای حکم باید به گونهای باشد که واقعاً به اصلاح این افراد منجر شود و نباید با ناامیدی رأی صادر کنیم و بگوییم بستر اصلاح فراهم نیست، به لحاظ وضعیت سنی، بستر فکری و شخصیتی برای بازسازی و تربیت این دسته از افراد وجود دارد.