لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/01/20 - شماره 2481
نسخه چاپی

مذاکرات شروع نشده رادیکال‌ها اعتراضات خود را شروع کردند

صباغیان، نماینده مجلس می‌گوید راهکار مشکلات اقتصادی داخلی است و نباید با ترامپ مذاکره کرد. نماینده مردم مهریز و بافق در صحن علنی مجلس گفت: آقایان دیپلمات! آقایان تصمیم‌گیر! در حوزه روابط خارجی مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود. آقای پزشکیان! فریب هویج و ترس از چماق ترامپ را نداشته باشید؛ ترامپی که نشان داده گوشش بر دهان صهیونیست و نتانیاهوست. راهکار مشکلات اقتصادی داخلی است. او افزود: آقایان دیپلمات! بدانید آمریکا با سلاح‌های دفاعی و موشکی ما مشکل دارد که حتی اجازه ساخت آن را به دوستان و هم پیاله‌های خود در منطقه نداده است، آمریکا با تکنولوژی هسته‌ای و غنی سازی ما مشکل دارد که اجازه آن را به کشور‌های تسلیم و همراه خود هم نداده است. بدانید آمریکا با استقلال نظام و رهبری سلطه ناپذیر ما مشکل دارد، چرا نمی‌خواهید بفهمید؟ فریب نخورید. او ادامه داد: آقای شورای امنیت ملی! این آقایی که تقاضای مذاکره دارد ترامپی است که حتی قرارداد با اوباما را هم پاره کرد که امتیاز کم گرفتیم. من از مذاکره نمی‌ترسم، از آدم‌های ضعیفی می‌ترسم که در مذاکرات داشتیم.

کسانی که برای جنگ‌افروزی رجزخوانی می‌کنند به منافع ملی فکر نمی‌کنند
سفیر سابق ایران در عمان گفت: جریان و هر گروهی که بخواهد با منطق جنگ جلو برود و فکر کند با جنگیدن مشکلات حل می‌شود، باید بداند این منطق قابل قبولی نیست. اما در شرایطی که دشمن بخواهد از روش‌هایی استفاده کند که آغازکننده جنگ باشد و زمینه‌ای برای جنگیدن فراهم کند، قطعاً جمهوری اسلامی در دفاع از خود کوتاه نخواهد آمد. ما امیدواریم که آمریکا روش خود را نسبت به جمهوری اسلامی اصلاح کند، به منافع ملی ایران احترام بگذارد و دست از تهدید بردارد. اگر دشمن بخواهد از اهرم‌ها و ابزارهای نامعقول و نامشروع استفاده کند، طبیعتاً ما از بنیه دفاعی قوی که داریم بهره‌برداری خواهیم کرد. اما این معنا ندارد که ما آغازکننده جنگ باشیم یا بخواهیم در واقع رجزخوانی برای جنگ‌افروزی داشته باشیم. آن‌هایی که این روش را دنبال می‌کنند، به منافع ملی فکر نمی‌کنند و در واقع بی‌توجه‌اند. رهبری انقلاب هم فرمودند که ما با آمریکا در این شرایط مذاکره مستقیم نمی‌کنیم، زیرا آمریکا در حقیقت دنبال مذاکره نیست که بخواهد مشکلات و اختلافات را بر اساس گفت‌وگو حل و فصل کند.

شایعه ترور سردار حاجی‌زاده تکذیب شد
بنابر اعلام یک منبع مطلع، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران همچنان با اقتدار در حال انجام مأموریت‌های خود است و شایعه ترور ایشان صحت ندارد و تنها نمایش مضحک دیگری از ناتوانی دشمن در مقابله با قدرت و هوشیاری ملت ایران است.یک منبع آگاه با رد شایعه اخیر برخی رسانه‌های معاند و فضای مجازی درباره «ترور سردار امیرعلی حاجی‌زاده»، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، آن را بخشی از سناریوی تکراری دشمن برای ایجاد رعب و اختلال در فضای روانی کشور دانست.به گزارش ایلنا، این منبع آگاه با اشاره به سابقه دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های ضدایرانی در موارد مشابه، مانند شایعه ترور سردار قاآنی که بار‌ها تکذیب شد، تأکید کرد: «دشمنان ایران با القای اخبار کذب، تلاش می‌کنند ذهن مردم را به سمت فضای جنگ و ترس سوق دهند، اما این توهمات کودکانه هرگز محقق نخواهد شد.»وی افزود: «سردار حاجی‌زاده همچنان با اقتدار در حال انجام مأموریت‌های خود است و این‌گونه شایعات، تنها نمایش مضحک دیگری از ناتوانی دشمن در مقابله با قدرت و هوشیاری ملت ایران است.»این منبع در پایان به طرح‌کنندگان این اخبار دروغین گفت: «اگر انرژی خود را صرف واقعیت‌ها می‌کردند، امروز مجبور نبودند هر چند ماه یکبار، سناریوی ترور‌های تخیلی را تکرار کنند!»وی در پایان تاکید کرد: «نه تروری رخ داده و نه حتی اقدام به ترور صورت گرفته و اخبار منتشر شده توسط دشمن جنگ روانی است.»

بخاطر تعمییرات نیروگاه اتمی بوشهر  مدار تولید خارج شده
رئیس نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با هماهنگي‌های صورت گرفته با مديريت شبكه‌ برق كشور، تعميرات برنامه‌ريزي شده نيروگاه اتمي بوشهر از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و نیروگاه از مدار تولید خارج شده است.رضا بنازاده، رئیس نیروگاه اتمی بوشهر در خصوص خاموشی نیروگاه اتمی اظهار داشت: به منظور تأمین و برقراری بهبود عملکرد و اطمینان از تداوم کارکرد ایمن تجهیزات مهم و همچنین افزایش طول عمر مفید تجهیزات تولید نیروگاه اتمی بوشهر، هر ساله اقدامات لازم در راستای بازرسی و تعمیرات و نگهداری تجهیزات نیروگاه اتمی بوشهر نیز انجام پذیرد. وی گفت: در این راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت شبکه برق کشور، تعمیرات برنامه‌ریزی شده نیروگاه اتمی بوشهر از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده است.وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، تعمیرات امسال در مدت سه ماه انجام خواهد شد و نیروگاه اتمی بوشهر در اوایل تیرماه سال جاری مجدداً در مدار تولید قرار خواهد گرفت. رییس نیروگاه اتمی بوشهر خاطرنشان کرد: این دوره از تعمیرات شامل فعالیت‌های مهمی از جمله انجام بازرسی‌های فنی ضروری و تعمیرات اساسی تجهیزات می‌باشد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دیپلماسی پنهان با ترامپ معنا ندارد
  • صحنه را ترامپ مدیریت می‌کند
  • جنگ به نفع هیچ یک از دو طرف نزاع نیست
  • مزیت‌های مذاکره مستقیم؛ معایب مذاکره غیر مستقیم
  • خاطرات هاشمی رفسنجانی 20 فروردین سال 1377
  • مذاکرات شروع نشده رادیکال‌ها اعتراضات خود را شروع کردند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.