پرسپولیس در یک بازی پرتب و تاب و پرهیجان در اوین تجربه سرمربیگری کریم باقری حریف سمج خود را با دو گل شکست داد. پرسپولیس هفته پرماجرایی را پشت سر گذاشت. بعد از شکست سنگین سه بر یک مقابل مس رفسنجان، مدیران این باشگاه به سرعت واکنش نشان دادند و گاریدو را از کار برکنار کردند. حالا تا انتخاب سرمربی جدید، کریم باقری هدایت سرخپوشان را برعهده دارد. آقا کریم پرسپولیسیها این هفته تاکید بسیار زیادی به بالا رفتن تمرکز بازیکنان خود داشت و در شرایطی که سرخها از چهار بازی قبلی سه شکست را تجربه کردهاند، کریم باقری تلاش میکند تیمش را از بحران خارج کند.
پرسپولیس صفر- خیبر یک (دقیقه ۲۲: عارف رستمی): حرکت خیبریها از سمت راست با پاس فرید امیری برای مهران احمدی همراه شد و درحالی که میلاد محمدی جا مانده بود، احمدی توپ را ارسال کرد و عارف رستمی در میان مدافعان پرسپولیس با ضربه سر دروازه را باز کرد.
پرسپولیس یک-خیبر یک(دقیقه ۵۳: علی علیپور): پاس بلند فوق العاده سروش رفیعی از زمین خودشان به پشت مدافعان با فرار علیپور همراه شد و او بعد از اینکه با ضربه سر توپ را جلوتر انداخت با شوت پای چپ خود بالاخره یک موقعیت خود را به تور دروازه حریف چسباند.
پرسپولیس دو-خیبر یک (دقیقه ۸۴: عیسی آلکثیر): پاس بلند سروش رفیعی در سمت چپ برای اورونوف با حرکت پا به توپ و ارسال ستاره ازبک همراه شد و عیسی آلکثیر در دهانه دروازه توپ را وارد دروازه خیبر کرد. این نخستین گل فصل عیسی آلکثیر بود که در حساسترین دقیقه به ثمر رسید.
دقیقه ۴+۹۰: پرسپولیس روی یک ضدحمله فوق العاده با حرکت اورونوف و ضربه تمام کننده علیپور به گل سوم دست یافت اما موعود بنیادیفر به کمک ویایآر خطا به روی بازیکن خیبر را تشخیص داد تا گل مردود اعلام شود.
با سرمربیگری کریم باقری برای پرسپولیس تماشاگران بیشتری در شهر قدس از سرخپوشان حمایت کردند. علی علیپور که تحت فشار زیادی قرار داشت بعد از زدن گل تساوی نتوانست جلوی اشکهای خود را بگیرد. عیسی آلکثیر بالاخره موفق شد اولین گل فصل خود را به ثمر برساند. با این تفادت که این گل در دوران سرمربیگری کریم باقری به ثمر رسیده است.