مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد
تضمین تولید پایدار فولاد مبارکه با تملک صنایع معدنی کانیسازان کیمیا
علیرضاهژبری: مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: تملک شرکت اپال کانی پارس توسط فولاد مبارکه منجر به اضافه شدن حدود پنج میلیون تن گندله و کنسانتره و ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به سبد تولید گروه فولاد مبارکه خواهد شد که این اتفاق علاوه بر اینکه سودآوری مناسبی برای فولاد مبارکه به دنبال دارد، تولید پایدار در افق بلندمدت شرکت را نیز تضمین میکند.
شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا متعلق به بانک پارسیان از سوی کنسرسیومی متشکل از فولاد مبارکه با سهم ۵۵ درصد و شرکت فولاد کاوه متعلق به بنیاد مستضعفان با سهم ۴۵ درصدی خریداری شد. شرکت صنایع معدنی کانیسازان کیمیا متعلق به بانک پارسیان به قیمت بیش از ۶۶ هزار میلیارد تومان توسط این کنسرسیوم خریداری شد.
محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این راستا اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه برای تأمین پایدار مواد اولیه مورد نیاز خود جهت تحقق چشمانداز تولید پایدار در افق بلندمدت، نیاز به یک برنامهریزی جامع و مدون داشت تا بتواند فرآیندهای تولید خود را بدون چالش و وقفه ادامه دهد.
وی افزود: از این رو برنامهریزیهای لازم جهت شناسایی پتانسیلهای موجود برای تأمین مواد اولیه گروه فولاد مبارکه صورت گرفت که شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس به عنوان یک شرکت تخصصی در زمینه تأمین و تولید مواداولیه زنجیره فولاد در راستای ایجاد توازن در زنجیره تولید فولاد مبارکه در شمار شرکتهای دارای پتانسیل جهت تحقق هدف تولید پایدار گروه فولاد مبارکه شناخته شد. شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس دارای ظرفیت تولید گندله و کنسانتره به همراه آهن اسفنجی است.
طیب نیا خاطر نشان کرد: تملک شرکت اپال کانی پارس توسط فولاد مبارکه منجر به اضافه شدن حدود پنج میلیون تن گندله و کنسانتره و ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به سبد تولید گروه فولاد مبارکه خواهد شد. این اتفاق علاوه بر اینکه سودآوری مناسبی برای فولاد مبارکه به دنبال دارد، تولید پایدار در افق بلندمدت شرکت را نیز تضمین میکند.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد
انتخاب شرکت گاز استان اصفهان بهعنوان قطب بهینهسازی مصرف گاز در صنعت آجر در کشور
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از انتخاب این شرکت به عنوان قطب بهینه سازی مصرف گاز در صنعت آجر کشور خبر داد. ابوالقاسم عسکری گفت: با هدف ارائه راهکارهای بهینهسازی و بستههای سرمایهگذاری در قالب بازار بهینهسازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی گاز، شرکت گاز استان اصفهان بهعنوان قطب میدانی بهینهسازی مصرف گاز در صنعت آجر کشور تعیین شد.
وی با اعلام این خبر، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع ناترازی تولید و مصرف گاز طبیعی و استقرار تعداد قابل توجهی از صنایع آجر کشور در استان اصفهان، این مهم در راستای تدوین «اطلس بهینهسازی گاز کشور» و بهمنظور معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در بخش بهینهسازی مصرف گاز صنایع، در دستور کار قرار گرفت.
این مقاممسئول ادامه داد: به منظور تدوین و تکمیل این اطلس، برنامهریزیهایی برای شناسایی و استخراج فرصتهای بهینهسازی مصرف انرژی در صنعت آجر انجام شده و آسیبشناسی مصارف غیربهینه و تهیه بستههای سرمایهگذاری برای اجرای راهکارهای استخراج شده در دستور کار قرار دارد؛ لذا، انتخاب استان اصفهان بهعنوان محور بهینهسازی مصرف گاز در صنعت، یک تصمیم راهبردی است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه بررسی وضعیت موجود مصرف گاز در صنایع آجر، تکنولوژی های مورد استفاده در این صنعت و بروز رسانی آنها و شناسایی فرصت ها و تهدیدهای صنعت مذکور، ارزیابی میزان مصرف گاز به ازای هر واحد تولید و بر اساس نوع آجر تولیدی، شناسایی افراد حقیقی و حقوقی فعال در زمینه بهینه سازی مصرف گاز در صنایع آجر، تبادل تجربیات با سایر استانها در بهینه سازی مصرف گاز از دیگر اقدامات مدنظر در این زمینه است.
وی در ادامه، افزود: باتوجه به تدوین سند بهسازی صنعت آجر کشور که خوشبختانه به تایید وزارت کشور نیز رسیده است، می توان با استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و زیرساخت بورس انرژی نسبت به مصرف بهینه گاز در صنایع آجر استان اقدام کرد.
عسکری در پایان، اظهار داشت: در این مسیر، نقش کارگروه هایی نظیر شورای انرژی استان و شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت و سازمان هایی نظیر اداره کل استاندارد، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی و … پررنگ است و با یک کار جمعی می توان شاهد نتایج قابل توجهی در زمینه کاهش ناترازی انرژی در کشور بود.