بارشها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۴) در آغازین روزهای نیمه دوم بهمن ماه از رشد ۱۰۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار شده است ولی همچنان نسبت به دوره بلندمدت ۳ درصد عقب ماندگی دارد.
وضعیت بارش کشور نسبت به فصل پائیز بهتر شده اما همچنان منابع آبی موجود با محدودیت روبهرو هستند.
براساس تازه ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران میزان بارش های کل کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۴) تا هفدهم بهمن ماه به ۱۱۷.۳ میلیمتر رسیده، این در حالیست که نسبت به ۱۲۰.۴ میلیمتر دوره بلندمدت ۳ درصد کاهش دارد. اما این میزان بارش نسبت به ۵۷.۲ میلیمتر مدت مشابه سال آبی گذشته از رشد ۱۰۵ درصدی برخوردار است.
وضعیت بارشها در تهران ناامید کننده است به طوری که میزان بارش های آن به ۵۸ میلیمتر رسیده است. این درحالی است که در دوره بلندمدت میزان بارش های تهران ۱۲۱.۵ میلیمتر بوده که ۵۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
همچنین میزان بارش های فعلی تهران نسبت به ۷۰.۸ میلیمتر سال آبی گذشته ۱۸ درصد کاهشی است و نشان از آن دارد که بحران آب در تهران جدی تر از همیشه است. همچنین با وجود رشد بارندگیها پنج استان تهران، قم، قزوین، گیلان و مازندران دارای رشد منفی بارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستند.