او مورد تأیید بنیانگذار جمهوری اسلامی بود. وی اکنون سال پانزدهم هست که در حصر به سر میبرد و تاکنون در دادگاهی محکوم نشده که با آمریکا و اسرائیل همراه بوده است. این در حالی است که مدیرمسئول روزنامه کیهان روز گذشته او و سید محمد خاتمی را متهم به وطن فروسی و همراهی با آمریکا کرد. مهم تر اینکه کیهان کنار کشیدن خاتمی در انتخابات 88 به نفع موسوی را به دستور آمریکا دانسته است! کیهان پیش از این هم خاتمی را متهم کرده بود که از پادشاه عربستان پول گرفته است اتهامی که در هیچ دادگاهی ثابت نشده است. در ادامه واکنش روزنامه کیهان و سایت تابناک که زیرنظر محسن رضایی اداره میشود به بیانیه موسوی را میخوانید:
حسین شریعتمداری: میرحسین موسوی که سابقه سیاهی در همراهی آشکار با آمریکا و رژیم صهیونیستی را در کارنامه خود دارد، به نمایندگی از جریان وطنفروش یاد شده، بیانیهای صادر میکند و در آن با صراحت بر ضرورت تغییر نظام(!) تاکید میورزد. در بیانیه آمده است: «تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ضامن نجات کشور احترام به حق تعیین سرنوشت همه شهروندان است و ساختار کنونی نظام نماینده همه ایرانیان نیست. مردم میخواهند شاهد تجدیدنظر در آن خطاها باشند. برگزاری رفراندوم برای تأسیس مجلس مؤسسان قانون اساسی، راه را برای تحقق حق تعیین سرنوشت مردم هموار و دشمنان این مرز و بوم را از دخالت در امور کشور مأیوس میکند»!
حالا برای پی بردن به هویت آقای میرحسین موسوی لازم است بدانید که نامزدی او در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ و کنار کشیدن خاتمی که پیش از او نامزد شده بود نیز به دستور آمریکا بوده است. تعجب نکنید!
محمد خاتمی روز ۲۰ بهمن ماه ۱۳۸۷ رسماً برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ اعلام حضور کرد و تمامی گروههای مدعی اصلاحات از نامزدی او حمایت کردند ولی روز ۲۶ اسفند ۸۷ به نفع میرحسین موسوی از نامزدی انصراف داد(!). چرا؟! علت این اعلام حضور و سپس انصراف به نفع موسوی چه بوده است؟! بخوانید!
واکنش تابناک به بیانیه موسوی
سایت تابناک رسانه نزدیک به محسن رضایی نوشت: در حالی که جنگ ۱۲ روزه نشان داد مردم ایران، صرف نظر از اختلافات سیاسی، چگونه کنار هم ایستادند و یکپارچه مقابل تهدید خارجی مقاومت کردند، موسوی همچنان از همان واژگان کهنه و تجویزهای سیاسی صحبت میکند: «مجلس مؤسسان»، «ساختار جدید» و «رفراندوم». اینها به جای تقویت وحدت ملی، بیش از هر چیز تداعیکننده دورهای از بحران و دودستگی است. آقای موسوی! مردم در این ۱۲ روز، دوشادوش هم ایستادند. حتی بسیاری از منتقدان نظام، رهبری را در مدیریت این بحران ستودند و به آن احترام گذاشتند. اما شما هنوز در همان ادبیات سرد و شکاک سالهای قبل ماندهاید. چرا این همه تحولات را نمیبینید و نمیخواهید واقعیت را بپذیرید؟ چنین پیشنهاداتی بیش از آنکه نشانه دغدغه ملی باشد، بوی فرصتطلبی سیاسی میدهد.