سازمان روزنامه نگاران آسیا (AJA) با جشن گرفتن یک نقطه عطف مهم در تاریخ پر رونق خود، قول داده است که سنت دیرینه خود را در ترویج روزنامهنگاری صادقانه، تقویت وحدت و صلح و پذیرش آینده با ایجاد ارزشها و اهداف اصلی خود حفظ کند. به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس آجا، اعضا طی کنفرانس آنلاین در 19 نوامبر، از کمیته اجرایی جدید استقبال کردند. این کمیته شامل رئیس آینده، سفال چای از کامبوج، پنج معاون سازمان، معاون آسیای شرقی، سوک جه کانگ از کره، معاون آسیای جنوب شرقی، نوریلا داود از مالزی، معاون آسیای جنوبی، لئو نیروشا دارشان از سریلانکا، معاون آسیای مرکزی، کوبان از قرقیزستان و معاون غرب آسیا، پونه ندایی از ایران و همچنین عضو جدید نورجان از قرقیزستان هستند.
مؤسس آجا، لی سانگ کی، موفقیت اعضای کمیته اجرایی را تبریک گفت و از آنها به تأمل برای یافتن راه های جدید برای پیشبرد سازمان و استفاده از فرصتها دعوت کرد.
سفال چای در این نشست گفت: «من با کمیته اجرایی برای رهبری آجا در دوران مسئولیتم همکاری خواهم کرد. کمیته اجرایی جدید و رئیسجمهور از ژانویه 2025 برای یک دوره دو ساله خدمت خواهند کرد.
نوریلا داود گفت: امیدوارم آجا یک سیستم قوی برای تشویق فعالانه اعضای آسیای جنوب شرقی و سایر کشورهای آسیایی ایجاد کند.
کوبان گفت که آجا باید فراتر از آسیای مرکزی گسترش یابد.
ایوان لیم، از سنگاپور، دومین رئیس آجا (2009-2016)، گفت: «من اکنون عقب نشینی کرده و از نسل بعدی خبرنگاران برای ایفای نقش خود حمایت خواهم کرد.
ادی سوپراپتو، یکی دیگر از اعضای مؤسس AJA از اندونزی گفت: «همانطور که من و پیشینیانم انجام دادهایم، باید اهمیت وحدت روزنامهنگاری آسیایی را به خبرنگاران جوان یادآوری کنیم. امیدوارم آجا بر اساس میراثی که ساخته است، در نسل های بعدی و بعدی به موفقیت های بیشتری دست یابد.»
پونه ندایی از ایران تاکید کرد: آجا صدای خود را برای کشورهای آسیب دیده از جنگ بلند کند. وی گفت: «بیش از 100 خبرنگار در جنگ غزه جان خود را از دست دادهاند. من امیدوارم که آجا بتواند منبع نیرومندی برای مردم فلسطین، لبنان و اوکراین باشد.»
گنجیت سارار از هند گفت که در میان اعضای AJA افرادی وجود دارند که به طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر جنگ قرار گرفتهاند. او گفت: «آجا باید تمام تلاش خود را بکند تا صدای کسانی که از جنگ رنج میبرند شنیده شود.