ستاره صبح- رژیم غذایی یکی از عوامل تاثیرگذار در پیشگیری یا ابتلا به سرطان محسوب میشود. برخی مواد غذایی از ویژگیهای ضد سرطانی برخوردار هستند و با استفاده از آنها میتوانید یک رژیم غذایی ضد سرطان را شکل دهید.توصیههای مختلفی برای هرچه سالمتر ساختن رژیم غذایی وجود دارند. این توصیهها به پیشگیری از سرطان نیز کمک میکنند و بر پایه مواد غذایی تازه، فصلی و محلی شکل گرفتهاند که تا حد امکان باید ارگانیک باشند. میوهها و سبزیجات خام، مغزهای خوراکی، و غلات کامل در اولویت قرار دارند. همچنین، شما میتوانید حبوبات، گیاهان دارویی معطر، ادویهها و روغن زیتون را اضافه کنید. سومین چیزی که میتوانید به رژیم غذایی اضافه کنید تخم مرغ و ماهی است.
به خاطر داشته باشید که شما بهطور معمول در تماس با مواد سرطانزا قرار دارید که از آن جمله میتوان به آلودگیهای زیستمحیطی، برخی پلاستیکها یا تفلون، و بنزوپیرین در تنباکو اشاره کرد. با این همه،، شما میتوانید احتمال ابتلا به سرطان را با ورزش روزانه به مدت حداقل 30 دقیقه کاهش دهید. همچنین، باید از شر استرس و سبک زندگی بی تحرک خلاص شوید.در نهایت، شما باید بهطور مرتب مواد غذایی زیر را مصرف کنید:
بروکلی
همانند دیگر اعضای خانواده سبزیجات چلیپایی (از جمله کلم و کلم بروکسل)، بروکلی از ویژگیهای ضد سرطانی بهره میبرد. مصرف این سبزی برای کاهش احتمال ابتلا به سرطانهای پستان، روده بزرگ، ریه، مثانه، و پروستات توصیه میشود.
چای سبز
چایسبز حاوی آنتی اکسیدان قدرتمندی به نام EGCG است. این آنتی اکسیدان آسیب در سطح ژنتیکی و همچنین شکلگیری تومورها را متوقف میکند. بهتر است چای سبز را جایگزین قهوه یا چای سیاه کنید. نوشیدن چایسبز احتمال ابتلا به سرطانهای روده بزرگ، مثانه، و معده را کاهش میدهد.
سیر
بوی قوی و خاص سیر از دو ترکیب ضد سرطان در این گیاه که البته ویژگی ضد عفونیکننده نیز دارند، ناشی میشود. برای کسب بهترین نتیجه مصرف سیر خام طی وعده غذایی صبحانه توصیه میشود. در این خانواده ازمواد غذاییها گزینههای دیگری مانند پیاز، ترهفرنگی و پیازچه نیز حضور دارند. آنها به پیشگیری از ابتلا به سرطانهای گلو، دهان، معده، و روده بزرگ کمک میکنند.