مرحومه نساءالسادات آل یاسین روز - ۱۸ مرداد - پس از طی دورهای بیماری درگذشت.
مراسم تشییع و تدفین دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ در حرم امام راحل برگزار میشود. آیتالله موسوی بجنوردی نیز ۵ اسفند ۱۴۰۲ پس از یک دوره بیماری درگذشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار پیامی درگذشت نساءالسادات آلیاسین را به حجتالاسلام سیدحسن خمینی تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت سیدعباس صالحی به حجتالاسلام و المسلمین حاج سیدحسن خمینی بدین شرح است: «درگذشت بانوی مومنه و مکرمه، مرحومه نساءالسادات آلیاسین، همسر گرامی فقیه زمانشناس مرحوم آیتالله سیدمحمد موسوی بجنوردی، موجب تأثر و اندوه شد. اینجانب این ضایعه را به جنابعالی، خاندان محترم موسوی بجنوردی، بیت معزز امام خمینی(ره) و دیگر بازماندگان معزز تسلیت میگویم و از درگاه خداوند متعال برای آن بانوی فقیده، رحمت واسعه الهی و همنشینی با اولیا و برای عموم داغداران، صبر، سلامتی و اجر خواستارم.»
آیتالله سیدمحمد موسوی بجنوردی از چهرههایی بود که در سالهای پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با امام خمینی (ره) ارتباط داشت. این ارتباط از دوران حضور امام خمینی (ره) در نجف آغاز شد و در سالهای بعد، در جریان استفتائات و برخی فعالیتهای مرتبط با انقلاب ادامه یافت. پس از پیروزی انقلاب، او به ایران آمد و در ساختار قضائی جمهوری اسلامی مسئولیتهایی از جمله عضویت در شورای عالی قضائی را برعهده گرفت.