سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد: ساعت ۹ روز - شنبه ۲۹ شهریور - مرحله چهارم کالابرگ دهک های ۴ تا ۷ برای سرپرستان خانوار شارژ شد.
مرجان دبیری از واریز اعتبار مرحله چهارم کالا برگ برای دهک های یک تا هفت خبر داد و گفت: هفت میلیون و ۲۶۳ هزار و ۲۶۱ نفر سرپرست خانوار با مانده صفر از طرح های قبلی در این مرحله مشمول دریافت کالابرگ الکترونیکی شده اند. دبیری پیش از این اعلام کرده بود: طرح کالابرگ الکترونیک در سه فاز حمایتی (افراد زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی)، فاز دوم دهکهای اول تا سوم و فاز سوم دهکهای چهارم تا هفتم به مرحله اجرا درآمده و تا امروز ۸۶ درصد از مردم کشور که مشمول طرح بودهاند، توانستند بهراحتی اعتبار خود را در فروشگاههای طرف قرارداد و متصل به طرح خریداری کنند. کالابرگ الکترونیکی دهک های یکم تا سوم ۱۸ شهریور ماه به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) به حساب سرپرستان خانوار واریز شده بود.
دبیری تعداد افراد مشمول طرح کالابرگ را ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مشمولان طرح کالابرگ اعلام کرد و گفت: مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک به مناسبت ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند پارسال آغاز شد و ۱۱ قلم کالای مشمول این طرح در اختیار خانوارها قرار گرفته است.