تغییر رویکرد در داخل و خارج اقتصاد را رونق می دهد
*کشور ایران در فرایند پذیرش مذاکره با آمریکا پس از چهار دهه از تحولات مهم سیاسی، اجتماعی و بین المللی در آستانه آزمون بزرگ و سرنوشت سازی قرار گرفته است. سیاستگزاری و تصمیم گیری خردمندانه حاکمیت و دولت در این برهه تاریخی برای ایفای حقوق ملت و تأمین منافع ملی فوق العاده اهمیت دارد.
*مردم شریف ایران نزدیک به نیم قرن برای حفظ اقتدار، استقلال و کسب آزادی فداکاری و صبوری کردهاند
و شایسته است که با رفع تحریمها در فرایند ارتباطات جهانی با حفظ عزت ملی و هویت ملی در اقتصاد جهان به فراخور شکوه تاریخ و تمدن خود فعالیت و مشارکت نمایند.
*تحریمهای ظالمانه در عرصه بین المللی و برخی از سیاستهای عامیانه ایدئولوژیک، فقر دیپلماسی، محدودیتهای خودساخته و ضعف تعامل در سیاست خارجی، ساختار تولید و خدمات کشور را در داخل به صورت معنا دار تضعیف کرده و سیاست و معیشت مردم را نیز زمین گیر نموده است.
*فرایند کارآفرینی و سرمایه گذاری بخش خصوصی و تعریف پروژههای مشترک با دیگر کشورها برای تولید وارائه خدمات بکلی راکد شده و با کاهش امید و سرمایه اجتماعی، آسیبهای اجتماعی در جامعه گسترش یافته است.
*حذف نخبگان سیاسی در نهادهای انتخابی با نظارت استصوابی و حذف نخبگان اداری و مدیریتی با رویکردهای امنیتی نادرست موجبات فروپاشی و تباهی نظام اجتماعی کشور در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست را فراهم آورده است به گونهای که مهاجرت و فرار سرمایههای مادی و انسانی در همه مؤلفه هاو شاخصهای اساسی قابل مشاهده است.
*اکنون که استراتژی نه جنگ و نه صلح به پایان رسیده است و امکان مذاکره با آمریکا فراهم شده است ضرورت دارد در مذاکره از ظرفیت تخصصی دیپلماسی شایسته کشور و بویژه از متخصصان باورمند به حقوق ملت و متعهد به تأمین منافع ملی حداکثر استفاده به عمل آید.
*با همه تفاوتهای موجود در مذاکرات اخیر با تجربه آنچه در مذاکرات و اجرای برجام گذشت همچنان نگرانی و بیم دخالت و کارشکنی دیگر کشورها که سالها از شرایط تحریمی ملت ایران سوء استفاده کردهاند و سود کلان بردهاند وجود دارد و شایسته است در این مذاکرات ضمن رعایت حرمت همسایگان و دیگر کشورهای دوست، منافع ملی و عزت، پیشرفت و رفاه ملت ایران نسبت به هر امر دیگری در اولویت باشد.
*روسیه، چین و هند درسه دهه اخیر استراتژیهای ویژه پیشرفت و اقتدار سیاسی و اقتصادی خود را در آسیا وکل جهان ترسیم و با دقت برپایه منافع خود اجرا میکنند ضمن حفظ روابط و تعامل مثبت با آنها، در اوضاع کنونی جهان استقلال ایران و مناسبات سازنده و رشد یابنده با جهان غرب بویژه در روابط با کشورهای اروپائی و امریکا در راستای منافع ملی و آینده نگری راهبردی کشور ضرورتی انکار ناپذیر و تلاش برای تحقق آن مورد تاکید است.
*کاسبان تحریم گروههای قدرتمند وپرنفوذی هستند که در درجریان گسترش فساد سیاسی و اقتصادی و در راستای حذف بخش خصوصی، ایجاد انحصارات خاص و تأمین منویات مافیای قاچاق کالا و ارز و فروش نفت بوجود آمدهاند و منافع نجومی آنها ایجاب میکند تا تحریم کشور تداوم یابد و چنین گروههای منفعت طلبی به شدت مخالف مذاکره، توافق و صلح کشور ایران با آمریکا و دیگر کشورهای پیشرفته صنعتی باشند. با توجه به نفوذ کاسبان تحریم در داخل و خارج نسبت به جلوگیری و حفاظت مذاکرات از تاثیرگذاری آنها بر فرایند توافق هشدار داده میشود.
*جمعیت تولیدگرایان ایران در راستای تحقق منافع ملی و ایفای حقوق ملت از مذاکرات پیش رو با امید به به تحقق «توافق و صلح» برای گشایش فعالیت ومشارکت مردم ایران در عرصه بین المللی و اقتصاد جهان و حرکت به سوی توسعه پایدار و همه جانبه حمایت میکند
* جمعیت تولیدگرایان پیشنهاد مینماید حاکمیت همزمان با مذاکرات با آمریکا در رویکردهای داخلی و اداره کشور نیز به صورت جدی تغییر وتحول مناسب را در دستور کار قراردهد و برای عبور از تضادها و بحرانهای موجود با ارائه یک «پیوست اجتماعی خردمندانه» امنیت، آرامش و پیشرفت کشور را برپایه راهبرد گفتگو، مفاهمه و مشارکت پایدار برای همه ایرانیان تدوین و اجرا نمایند. جمعیت تولیدگرایان براین باور است که فقط با مفاهمه، مشارکت و همبستگی ملی همه ایرانیان تهدیدهای خارجی کاهش مییابد و امنیت و توسعه پایدار ایران میسر میگردد.