لوگو
1404 دوشنبه 22 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/01/19 - شماره 2480
نسخه چاپی

تماشاگران درام رابرت دنیرو را نپسندیدند

«شوالیه‌های آلتو» فیلمی جنایی با بازی رابرت دنیرو، با اکران در سینماها، به راحتی از سوی تماشاگران رد شد.
به گزارش مهر به نقل از ورایتی، «شوالیه‌های آلتو» فیلمی از برادران وارنر، هفته پیش اکران شد و در اولین آخر هفته نمایشش با فروش ۳.۲ میلیون دلار در گیشه سینماهای آمریکا، یکی از بدترین اکران‌های یک استودیوی بزرگ را رقم زد. «شوالیه‌های آلتو» در دیگر کشورها هم موفق نبود و فقط ۱.۸ میلیون دلار فروخت تا کارش را با فروش ۵.۱ میلیون دلاری در سراسر جهان شروع کرده باشد. با توجه به هزینه ساخت بالای ۴۵ میلیون دلاری آن هم بدون در نظر گرفتن هزینه بازاریابی، «شوالیه‌های آلتو» یکی از بزرگترین اشتباه‌های سال است.
با این حال متخصصان فروش معتقدند «شوالیه‌های آلتو» از ژانر مافیایی، از آن دسته از ژانرهایی است که ده‌ها سال است خوب می‌فروشد. آنها منتقدان فیلم را سرزنش کردند که امتیاز ضعیف ۳۷ درصد را به این فیلم داده‌اند. تماشاگران از سوی دیگر، حداقل مهربان‌تر بودند و در نظرسنجی‌ها به آن نمره «B» دادند و با وجود همه اینها تبلیغات دهان به دهان خوبی برای این فیلم نمی‌شود.
دیوید آ.گراس، مدیر یک شرکت مشاوره فیلم بر این باور است که این نوع داستان جنایی سالها است که از مد افتاده و آن هم در شرایط فعلی بازار سینما که کلا فروش پایین است جایی برای چنین فیلم‌هایی باقی نمی‌ماند. این فیلم به کارگردانی بری لوینسون ۸۲ ساله، سازنده «سگ را بجنبان» و «مرد بارانی» هر ۲ با بازی داستین هافمن ساخته شده و رابرت دنیرو را در ۲ نقش فرانک کاستلو و ویتو جنوویزه، ۲ جنایتکار سازمان یافته نیویورکی که دوستانی از دوران کودکی بودند، در مرکز داستان دارد؛ اما منتقدان نظر خوشی به فیلم نشان ندادند و برخی از آنها انتخاب دنیرو را مناسب نمی‌دانستند. مایکل اوسالیوان، خبرنگار واشینگتن پست، در نقد خود نوشت: «چرا این انتخاب؟» و جاستین چانگ، نویسنده نیویورکر، انتخاب برای نقش ۲ شخصیت را «حیله‌ای عجیب» خواند. زمانی که دیوید زاسلو مدیرعامل برادران وارنر دیسکاوری، در سال ۲۰۲۲ به این فیلم چراغ سبز داد، تصمیم وی برای ساخت این فیلم با بودجه ۴۵ میلیون دلاری و اکران آن در سینما باعث شد که دیگران به آن به شدت اعتراض کنند. 

برندگان جوایز تئاتری اولیویه ۲۰۲۵ 
جان لیتگو و لسلی منویل برندگان اصلی جوایز اولیویه ۲۰۲۵ شدند.به گزارش ورایتی، دیروز (یکشنبه) در مراسمی که در رویال آلبرت هال لندن برگزار شد، برندگان جوایز اولیویه ۲۰۲۵ معرفی شدند و جان لیتگو و لسلی منویل جوایز بهترین بازیگران مرد و زن را از آن خود کردند. نمایش‌های «مورد عجیب بنجامین باتن»، «ویولن‌زن روی بام» و «غول» هر یک با ۳ جایزه به عنوان موفق‌ترین نمایش‌های سال، به خانه رفتند.
لیتگو با کسب این جایزه، برای نخستین بار برنده جایزه اولیویه شد و این موفقیت را برای ایفای نقش رولد دال در نمایشنامه «غول» دریافت کرد. این نمایش همچنین جایزه بهترین نمایشنامه جدید را از آن خود کرد و همچنین الیوت لوی برای بازی در آن به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شناخته شد.
لسلی منویل جایزه بهترین بازیگر زن را برای اجرا در «ادیپوس» برد تا برای دومین بار با این جایزه رهسپار خانه شود. این نمایش همچنین به عنوان بهترین نمایش دوباره اجرا شده، شناخته شد.
«مورد عجیب بنجامین باتن» با موسیقی دارن کلارک و شعر جترو کامپتون، برنده جایزه بهترین موسیقی جدید شد و جان داگلیش که جایزه اولیویه سال ۲۰۱۵ را برای «بعد از ظهر آفتابی» برده بود، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد در یک نمایش موزیکال شد.
«ویولن زن روی بام» که با ۱۳ نامزدی به رکورد نمایش «همیلتون» در سال ۲۰۱۸ رسید، جایزه بهترین نمایش موزیکال دوباره اجرا شده را از آن خود کرد و جوایز فنی را برای تام اسکات در بخش بهترین طراحی صحنه و نیک لیدستر در بخش بهترین طراحی صدا کسب کرد.
ایملدا استونتون نیز موفق شد تا برای پنجمین بار جایزه اولیویه را کسب کند. وی این جایزه را برای بازی در نقش دالی لوی در «سلام، دالی!» به مجموعه جوایز خود اضافه کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • «گوسفند» در جشنواره‌های مورد تایید اسکار
  • «سامپو» در جشنواره آمریکایی
  • شکاف ادبی و سیاسی میلان کوندرا و هاول
  • زنده‌رود در ادبیات و فرهنگ ایران
  • نمایش فیلم داریوش خنجی در کن
  • تماشاگران درام رابرت دنیرو را نپسندیدند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.