«مصطفی پوردهقان» درباره حضور سرزده مسعود پزشکیان در مجلس شورای اسلامی گفت: «اظهارنظر شخصی من این است هنگامی که رئیس جمهور خارج از پروتکلها و بدون برنامهریزی محبت و لطف میکند به مجلس میآید در واقع به نماینده و به صورت غیرمستقیم به مردم حترام میگذارد.»
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «نمایندگان از هر نقطه از خاک ایران در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم نشستهاند، رئیس جمهور میآید صحبت میکند؛ اینکه ما بیاییم وارد تنش شویم درست نیست.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فضای جلسه به سمت تنش رفت، گفت: متاسفانه برخی دوستان کملطفی کردند و وارد حاشیه شدند، اما نهایتا به خیر و خوشی تمام شد». پوردهقان درخصوص بحثهای مطرح شده در جلسه رئیس جمهور با نمایندگان گفت: «همان بحثهای همیشگی که دارند را داشتند و مطرح کردند. از وفاق و همدلی گفتند، تاکید کردند اختلافات را باید کنار بگذاریم البته بحث ناترازی در حوزه انرژی و بنزین را هم مطرح کردند و گفتند که به شدت پیگیر هستند.»
کشور پر شده از اقدامات تکراری
«منصور حقیقتپور»، نماینده سابق مجلس گفت: «ما باید هر چه سریعتر نه تنها نهادهای اضافی را حذف کنیم، بلکه اقداماتی برای تشکیل سازمانهای زودبازده و کم هزینه انجام دهیم. کشور ما پر شده از اقدامات تکراری، پرهزینه و کم بازده. هم اکنون ما چند نهاد امدادرسان در کشور داریم؟ امدادرسانی را کمیته امداد، بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و امثالهم بی وقفه انجام میدهند. اما چرا همه هستند و هیچکس نیست؟ لازم است همه نهادهای موازی هرچه سریعتر سازماندهی مجدد شوند. باید سیستم را اصلاح کنیم نه این که سیستم را مدام بای پس کنیم. این هم تلقی اشتباهی است که برخی تصور میکنند باید قوانین جدید تدوین شود. اصلا نیازی به قوانین نیست. دولت این اختیار را دارد که نهادها و سازمانها را مورد نظارت و بررسی قرار دهد. این کار قوه مجریه است و نه به قوه قضائیه مرتبط است و نه قوه مقننه. دولت باید هر چه سریعتر این نوع موازی کاریها یا اقدامات بی حاصل برخی نهادها را در شورای سران مطرح کرده و نظر آنها را بگیرد و شروع به اصلاحات لازم کند. رئیس جمهور باید نهادها را ملزم به پاسخگویی کند.»
او ادامه داد: «سازمانها، کمیتهها، شوراها و نهادهایی که به موازات نهادهای اصلی تشکیل شده اند کاری به جز بی خاصیت کردن سیستم ندارند. ما نباید در سیستم بای پس انجام دهیم. ما یا باید راه را باز کنیم تا سیستم مذکور درست عمل کند، یا باید سیستم را اصلاح کنیم تا شرایط بهتری ایجاد شود.»
معاون سیاسی صداوسیما تغییر کرد
با برکناری علیرضا خدابخشی از معاونت سیاسی، پیمان جبلی از اسفندماه ۱۴۰۲ در حکمی محمدعلی صائب را به سرپرستی معاونت سیاسی صداوسیما منصوب کرده بود که حالا حسن عابدینی جایگزین وی میشود. به نقل از روابط عمومی صداوسیما، متن حکم پیمان جبلی به حسن عابدینی بدین شرح است: برادر گرامی جناب آقای دکتر حسن عابدین، نظر به مراتب تعهد، تخصص، شناخت و تجارب سازمانی، به موجب این حکم جناب عالی را به عنوان «معاون سیاسی» منصوب میکنم.