لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/04/20 - شماره 2307
نسخه چاپی

واکنش پکن به ادعاهای دبیرکل ناتو

پس از آنکه دبیرکل ناتو، چین را به «حمایت از روسیه» در جنگ اوکراین متهم کرد، پکن به «تهمت‌ها و حملات ناتو» واکنش نشان داد.
«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو روز دوشنبه با اتهام‌زنی به برخی کشورها ادعا کرد: «چین، کره‌شمالی و ایران از جنگ غیرقانونی روسیه علیه اوکراین حمایت می‌کنند.»
خبرگزاری فرانسه به نقل از «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین گزارش کرد: «به اصطلاح «امنیت» ناتو به قیمت امنیت سایر کشورها تمام می‌شود و اقدامات این ائتلاف خطرات امنیتی بسیار بالایی برای جهان و منطقه به همراه داشته است.» این دیپلمات چینی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن به ادعاهای دبیرکل ناتو واکنش نشان داد و گفت: «چین با تهمت‌ها و حملات ناتو به چین و نیت این ائتلاف که می‌خواهد تقصیرات را به گردن دیگران بیندازد، شدیدا مخالف است. ناتو به این بهانه می‌خواهد از چین استفاده کند تا ائتلاف را به سمت شرق در منطقه آسیا-آرام گسترش و تنش‌های منطقه‌ای را افزایش دهد.» این ادعاهای دبیرکل ناتو و واکنش چین در حالی مطرح شده‌اند که امروز اجلاس سران ناتو در واشنگتن دی‌سی برگزار می‌شود و رهبران این ائتلاف نظامی جهت گفت‌وگو و رایزنی پیرامون مسائل مختلف از جمله جنگ اوکراین گرد هم جمع خواهند شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تاکید بر خاتمه جنگ اوکراین
  • واکنش پکن به ادعاهای دبیرکل ناتو
  • افزایش اقبال رای‌دهندگان آمریکایی به هریس و کلینتون
  • نکته‌هایی درباره حقوق بشر امریکا
  • تداوم بن‌بست سیاسی در فرانسه
  • رهبران ناتو نگران آینده ائتلاف خود هستند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.