به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری، سینوش همت زاده مدیرکل استاندارد این استان در راستای تحقق شعار سال رهبری که بنام "سرمایه گذاری برای تولید" نامگذاری شده است در خرداد ماه سالجاری از شرکت برفاب بازدید و از نزدیک در جریان امور جاری و محصولات تولیدی این شرکت قرار گرفت.
مدیر کل استاندارد استان ضمن اعلام این خبر افزود: در این بازدید که با حضور جمعی از کارشناسان فنی ادارهکل و مسئولان کارخانه برگزار شد، فرآیندهای تولید، سیستمهای کنترل کیفیت، رعایت الزامات استاندارد ملی و بینالمللی و اقدامات نوآورانه در حوزه ارتقاء بهرهوری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
مدیرکل استاندارد استان در جریان این بازدید با اشاره به اهمیت تولید دانشبنیان، باکیفیت و متکی بر مشارکت مردمی در تحقق اهداف توسعهای کشور، اظهار داشت: با توجه به شعار امسال که بر "سرمایه گذاری برای تولید" تأکید دارد، نقش واحدهای صنعتی مانند کارخانه برفاب، که با تکیه بر نیروی انسانی بومی، ارتقاء فناوری و پایبندی به استانداردها حرکت میکنند، بسیار تعیینکننده و الگوآفرین است. وی ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه برفاب در مسیر ارتقاء کیفیت و تولید محصولات صادراتی تاکید کرد: رفع موانع تولید، تسهیل امور و سرعت بخشی به فعالیت ها از جمله برنامه های سازمان ملی استاندارد در سال سرمایه گذاری برای تولید" می باشد و اداره کل استاندارد استان جهت تسهیل و تسریع صادرات کالاهای تولیدی استان و واردات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی استان نهایت همکاری را با واحدهای تولیدی استان خواهد داشت. همت زاده در خاتمه یادآور شد: این بازدید در راستای تحقق شعار سال در جهت احصاء مشکلات و چالش های واحدهای تولیدی، اجرای برنامههای حمایتی و نظارتی و تشویق واحدهای تولیدی به مشارکت در برنامههای کیفیتمحور و توسعهگرا انجام شده است.
پوشش بیمهای ۹۰ درصدی برای خدمات ناباروری و درمان بیماران خاص ۶۱۵ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت
به گزارش فاطمه برخورداریان خبرنگار زردکوه - ستاره صبح: در نشست خبری مسئول بیمه سلامت استان، با اشاره به شرایط بحرانی ناشی از فشارهای خارجی و جنگ تحمیلی اقتصادی، از تداوم خدمات بیمهای گسترده به مردم خبر داده شد. طبق آمار، بیش از ۶۱۵ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت ایرانیان قرار دارند که از این میان، ۴۶۴ هزار نفر مربوط به صندوق روستاییان هستند و به صورت رایگان از خدمات استفاده میکنند. بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، پوشش بیمه همگانی الزامی شده و دهکهای پایین جامعه از پرداخت حق بیمه معاف هستند. همچنین بیش از ۱۵۰۰ بیمار خاص و صعبالعلاج در استان شناسایی و از خدمات ویژه از جمله کمکهزینههای درمانی تا سقف ۸۵ میلیون تومان بهرهمند شدهاند. در حوزه ناباروری نیز سازمان بیمه سلامت با تقبل ۹۰ درصد هزینههای درمانی در مراکز دولتی و ۷۰ درصد در مراکز خصوصی، اقدامات مؤثری در حمایت از خانوادهها و جوانسازی جمعیت انجام داده است. این خدمات، بهجز چند مورد خاص مانند تعیین جنسیت و اهدای جنین، شامل تمام روشهای درمان ناباروری میشود. مسئولان تاکید کردند که با وجود بحرانها و فشارهای بیرونی، خدمات بیمهای با قوت ادامه دارد و پیشبینیهای لازم برای شرایط اضطراری نیز صورت گرفته است. در پی ابلاغ مصوبه هیئت وزیران و شورای عالی بیمه سلامت، دستورالعمل جدیدی برای ادامه خدمات بیمهای در شرایط اضطراری نظیر قطعی برق، اینترنت، حملات سایبری، حوادث امنیتی و حتی جنگ تدوین و به کلیه موسسات درمانی ابلاغ شده است. بر اساس این دستورالعمل، در صورت بروز هرگونه اختلال در سامانههای نسخهنویسی الکترونیک، تمام خدمات بهصورت کاغذی و آفلاین ارائه خواهد شد. بیماران میتوانند بدون نگرانی از قطع سیستم، خدمات لازم را دریافت کرده و پس از رفع اختلال، موسسات موظفند اطلاعات نسخهها را ظرف ۷۲ ساعت در سامانه ثبت کنند.