به گزارش ستاره صبح آنلاین، قیمت سکه و طلا امروز شنبه 10 مردادماه 1405 به نقل از اتحادیه طلا و جواهر را در جدول زیر مشاهده فرمایید.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: با وجود کاهش ۱۹ دلاری بهای اونس جهانی طلا، بازار داخلی در هفته گذشته تحت تأثیر افزایش نرخ ارز روندی صعودی را تجربه کرد؛ بهطوری که قیمت طلا و انواع سکه با افزایش قابلتوجهی همراه شد و سکه امامی به ۱۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.
نادر بذرافشان در گفتوگو با ایسنا افزود: با وجود کاهش قیمت اونس جهانی طلا، بازار داخلی در هفته گذشته به علت افزایش نرخ ارز روندی افزایشی را تجربه کرد و در این مدت، هر مثقال طلای ۱۷ عیار با دو میلیون و ۲۲۰ هزار تومان افزایش به ۸۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با رشد ۵۱۴ هزار تومانی به ۱۸ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان رسیده است.
