وضعیت بازار سرمایه ایران از یک سال پیش تا کنون مطلوب نبوده است و ارزش دلاری آن از ۱۰۸.۸ میلیارد دلار به ۸۱.۴ میلیارد دلار رسیده است که نشان دهنده کوچک شدن متداوم و متداول بازار سرمایه ایران به نسبت سایر بازارهای جهانی است. همین مورد نشان دهنده وضعیت اسفبار اقتصاد ایران در یکسال گذشته و به دلیل تشدید تنشهای سیاسی است.
البته شرکتهایی بودند که توانستند گلیم خود را از تورم بیرون بکشند و سود خالص خود را بیش از هزار برابر کنند؛ از میان ۱۹ شرکتی که سود خالص آنها به نسبت فصل مشابه سال گذشته بیش از هزار درصد رشد کرده، بهترین عملکرد مربوط به شرکت عمران و توسعه فارس با نماد «ثفارس» است که سود خالص آن بیش از ۲۰ هزار درصد رشد کرده است.
سود خالص این شرکت در فصل منتهی به آذر ماه ۱۴۰۳ تنها ۵۲۷ میلیون تومان بود که در فصل مشابه سال جاری به ۱۰۶ میلیارد تومان رسیده است. همچنین شرکت دوم نیز با نماد «ثپردیس» در حوزه ساختمانی فعالیت میکند و سود خالص آن نیز از حدود ۳۰۰ میلیون تومان به بیش از ۴۲ میلیارد تومان رسید که نشان دهنده رشد ۱۳.۹ هزار درصدی است.