کد خبر : 760238 تاریخ : 1404/6/27 - 13:26
"یک تصادف ساده" جعفر پناهی نماینده فرانسه در اسکار شد فرانسه فیلم "یک تصادف ساده" به کارگردانی جعفر پناهی را راهی اسکار سال ۲۰۲۶ برای رقابت در بخش بهترین فیلم خارجی کرد. فیلم "یک تصادف ساده" که یک شرکت فرانسوی آن را تامین مالی کرده و مراحل بعد از تولید آن نیز در فرانسه انجام شده، جایزه نخل طلایی سال جاری جشنواره سینمایی کن را نیز تصاحب کرده است.

دویچه وله: فرانسه فیلم "یک تصادف ساده" به کارگردانی جعفر پناهی را راهی اسکار سال ۲۰۲۶ برای رقابت در بخش بهترین فیلم خارجی کرد.

فیلم "یک تصادف ساده" که یک شرکت فرانسوی آن را تأمین مالی کرده و مراحل بعد از تولید آن نیز در فرانسه انجام شده، جایزه نخل طلایی سال جاری جشنواره سینمایی کن را نیز تصاحب کرده است.

این فیلم که در ایران و بدون مجوز وزارت ارشاد ساخته شده، داستان چند زندانی سابق را روایت می‌کند.

پناهی درباره دلیل نامزدی این فیلم از سوی فرانسه گفت:« انتخاب و معرفی فیلم‌ها به اسکار در کشورهای غیر دموکراتیک بر عهده دولت است و هیئت‌های انتخاب هر اثری که از دید مقامات انتقادی تلقی شود، کنار می‌گذارند.«

سال گذشته فیلم "دانه انجیر معابد" ساخته محمد رسول‌اف نیز به نمایندگی از سینمای آلمان روانه رقابت‌های اسکار شد که در میان پنج نامزد نهایی راه یافت.

از ایران فیلم "علت مرگ نامعلوم" ساخته علی زرنگار برای شرکت در اسکار ۲۰۲۶ معرفی شده است.