کد خبر : 696722 تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 03:28
امروز در تاریخ 17بهمن سال 1376-آمریكا و انگلیس، رسما ًاعلان امكان حمله نظامى علیه عراق كرده‌اند؛ مشغول اعزام نیروهاى هوایى و دریایى‌اند. آمریكا، اعلان جواز به‏كارگیرى سلاح اتمى، علیه كشورهاى مختلف و یاغى كرده. چین و شوروى مخالفت‏كرده‌اند.

آقاى [بوریس] یلتسین، رئیس ‏جمهور روسیه، امكان منجرشدن به جنگ جهانى سوم را مطرح‏كرده كه خیلى حرف بزرگى است.
عراق كمى عقب نشینى‏كرده و اجازه مشروط بازرسى كاخ‌ها را داده، ولى آمریكا شرط نمى‌پذیرد. صریحاً صحبت از سرنگونى صدام مى‌كنند. كنگره آمریكا هم از حمله حمایت كرده است.
بعضى از گزارش‌ها، از موافقت بعضى از كشورهاى عرب منطقه با حمله خبر مى‌دهد. امروز هم مراجعه براى شفاعت نسبت به [مرتضی] فیروزى ‏كه محكوم به اعدام شده زیاد است.
به آقاى یزدى، [رئیس قوه قضائیه] تذكر داده‌ام. آقاى خاتمى هم گفت، از طریق آقاى [علی‏اصغر میر] حجازى در دفتر رهبرى اقدام كرده و از رهبرى خواسته است كه كمك كنند. با توجه به اینكه [مرتضی فیروزی]، روزنامه‌نگار است، احتمال ضررهاى سیاسى و تبلیغاتى زیاد است.

احکام صادق خلخالی
طبق حکم صادق خلخالی قاضی شرع دادگاه انقلاب، از هفدهم بهمن ماه 1358 (ششم فوریه 1980) 145 افسر ارتش ایران (نیروهای زمینی، هوایی و دریایی) برکنار و ممنوع الخروج از کشور شدند. یکی از برکنار شدگان یک ارتشبد بود و بقیه از سروان تا سپهبد. بیشتر این شمار، درجه سرتیپی داشتند. خبرنگاران به نقل از خلخالی نوشته بودند که برکنارشدگان با انقلاب موافق نبودند و از تبلیغ علیه انقلاب خودداری نمی‌کردند. به علاوه، طبق اطلاعات به دست آمده برخی از آنان قبلا مرتکب سوء استفاده از مقام شده بودند که نیاز به رسیدگی بیشتر دارد.

الیزابت دوم ملکه انگلستان شد
جورج ششم پادشاه انگلستان درگذشت و دختر 25 ساله اش الیزابت به نام الیزابت دوم برجای او نشست. الیزابت هنگام مرگ پدر در کنیا و در یک شکارگاه بود که به لندن بازگشت. الیزابت دوم متولد 21 اپریل 1926 از آن زمان ملکه انگلستان و 15 کشور دیگر عضو جامعه مشترک المنافع است. این جامعه مرکب از مستعمرات و مهاجرنشینان سابق دولت لندن دارای 54 عضو است. حکومت انگلستان پارلمانی است و نخست‌وزیر (برگزیده مجلس) بر کشور حکومت می‌کند. عکس مقابل در سال 1952 از الیزابت دوم برداشته شده است.

کشتی مصری باعث مرگ هزار نفر
یكم فوریه 2006 یك كشتی مسافربر مصری كه میان كشور سعودی و مصر در رفت و آمد منظم بود براثر هوای توفانی دریای سرخ در این دریا غرق شد. این كشتی حامل 1300 تا 1400 مسافر و عمدتا مصری بود كه تنها چهارصد نفرشان زنده از دریا گرفته شده بودند. بیشتر مسافران را مصریانی تشكیل می‌دادند كه در كشور سعودی كار می‌كردند و یا به زیارت حج رفته بودند كه باز می‌گشتند.گفته شده بود كه كشتی غرق شده بیش از عمر مجاز كار كرده بود و قبلا در حراج از یك شركت اروپایی خریداری شده بود. بستگان مقتولان حادثه برضد مقامات مصری كه اجازه كار به این كشتی فرسوده داده بودند دست به تظاهرات و اعتراض زده بودند!