رسانههای نوشتاری در روزگاری تحت عنوان روزنامه، هفته نامه، ماهنامه و حتی گاه نامه منتشر میشدند و جایگاه ممتازی در جریان اطلاع رسانی داشتند. امروز هم این نشریات مخاطبان خود را دارند و جایگاهشان را حفظ کردهاند، اما به دلیل توسعه و به ویژه با ورود موبایل جریان اطلاع رسانی دچار تحول عظیمی شد.
این استاد دانشگاه با اشاره به نقش روزنامهها در تولید محتوای خبری گفت: با جایگاهی که فضای مجازی برای کاربران دارد، این تصور قوت گرفته که روزنامههای کاغذی اهمیت سابق را از دست دادهاند، اما کمتر کسی متوجه این نکته است که تولیدات محتوایی روزنامههاست که در فضای مجازی در قالبهای مختلف میچرخد و دست به دست میشود و جریان ایجاد میکند.
ساداتیان گفت: ستاره صبح ابتدا به شکل هفته نامه منتشر میشد و بعدها روزنامه وزینی شد که به امور مختلف اقتصادی، فرهنگی، ورزشی، سیاسی و اجتماعی پرداخت. ستاره صبح به صراحت حرفهایی در سرمقالهها، یادداشتها و مصاحبهها میزند که و به رسالت آگاهی بخشیاش وزن و اعتبار داد و منحصر به فرد است.
دیپلمات پیشین در ادامه افزود: سردبیر روزنامه در مسیر شفافیت و صراحت لهجه پیش قدم بود و خود مطالبی را تحت عنوان سرمقاله منتشر میکرد و رسالت روزنامه را در برخورد و بیان حقایق به نمایش میگذاشت.ساداتیان با اشاره به مخاطرات روزنامه نگاری گفت: شرایط کشور به گونهای بود که در مقاطع مختلفی امنیتی سازیهایی صورت گرفت و برخوردهایی با رسانهها شد. از این رو بسیاری از فعالان حوزه رسانه احتیاط پیشه کردند، اما ستاره صبح همواره در انعکاس حقیقت شجاعت به خرج داد. جلال ساداتیان در پایان سخنان خود تاکید کرد: با وجود اینکه تمام ابزارهای اطلاع رسانی وجود دارد، من روزنامه ستاره صبح را منبع آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و روشنگری میدانم و عقیده دارم حتی توسعه انواع رسانه در ایران از اهمیت و لزوم انتشار روزنامه ستاره صبح نکاسته است.