یک دانشجو که با صدای بلند و با حرارت حرف میزد، از سوی پزشکیان دعوت شد تا قبل از او نظر خود را بیان کند. این فرد علیرضا صفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و از یاران سعید جلیلی بود. شگفت آن که او درخواست کرد که به آنها تریبونی برای بیان حرفهای خود داده شود، این در حالی است که همه تریبونها در کشور در اختیار همفکران بسیج دانشجویی است. انتشار تصویر این فرد در کنار سعید جلیلی، خیلیها را شوکه کرد و این پرسش را مطرح کرد که شکست خوردگان انتخابات قصد ندارند نتیجه را بپذیرند. 11 سال پیش هم ششم مهرماه سال ۱۳۹۲، زمانی که حسن روحانی رئیسجمهور وقت از اولین سفر خود به نیویورک بازگشت، عناصر افراطی با حضور در فرودگاه مهرآباد، به خودروی رئیسجمهور حمله کردند و به او بدوبیراه گفتند.
سعید جلیلی نامزد مصلوب؛ افراطیان است. وی نهتنها اصلاحطلبان، بلکه اصولگراهای میانهرو را نیز دشمن میپندارند. این افراد در سیاست خارجی با هرگونه میانهروی و واقعگرایی مخالفاند و برای کشور و زندگی مردم مشکل ایجاد کرده و در عمل سفره آنها را کوچک کردهاند و در سیاست داخلی هم با باز شدن فضا و همگرایی مخالفاند. در فرهنگ، همبسته عمل میکنند. پایداریها، در کنار راستیهای سابق مثل حزب موتلفه اسلامی، شورای نگهبان به دلیل قلعوقمع اصلاحطلبان باهدف شکلدهی مجالس یکدست مشابه مجالس هفتم تا دوازدهم. آنچه ملت این روزها شاهدش هست دستپخت همین جماعت است.
شگفت اینکه یکی از رهبران این جریان (محمدرضا باهنر) گفته تزریق 600 درصدی تورم در طول 7 سال به اقتصاد فاجعه است. پرسش از باهنر این است که کدام جریان نگذاشت و نمیگذارد رابطه با غرب عادی، تحریمها برداشته و لوایح FATF تصویب شود. علت فاجعه سیاست خارجی تنش آلود و تهاجمی در برابر غرب و... است. این جماعت آنقدر بر طبل مخالفت با مذاکره و بهبود رابطه با غرب و آمریکا کوبیدند که مذاکره مستقیم با امریکا که انجام نشد بماند مذاکره غیر مستقیم و پنهانی هم که در جریان بود مسدود شد و از بین رفت.