کد خبر : 590709 تاریخ : ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ - 15:10
سید جمال خضری در گفت و گو با ستاره صبح آنلاین: ارکان حزب اراده ملت برای دوره یکساله انتخاب شدند/برنامه حاما برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی پس از نظر هیات نظارت اعلام خواهد شد دبیر شورای مرکزی حزب اراده ملت از انتخاب ارکان این حزب در جلسه شورای مرکزی خبر داد.

گروه سیاسی:جلسه شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران از احزاب اصلاح طلب روز جمعه برگزار شد.دستور این جلسه انتخاب ارکان حزب و همچنین تصمیم گیری برای چگونگی نحوه ورود حزب به انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.سید جمال خضری دبیر شورای مرکزی حزب اراده ملت گفت و گویی با ستاره صبح آنلاین انجام داده و مشروح این جلسه را مطرح کرده که در ادامه می خوانید:


*در جلسه شورای مرکزی حزب اراده ملت چه گذشت؟نتایج این جلسه چه بود؟

جلسه شورای مرکزی حاما رأس ساعت مقرر با حضورشانزده نفر از اعضاء اصلی شورای مرکزی ، یک نفر از اعضاء اصلی هیئت بازرسی و پنج نفر از مشاورین شورای مرکزی تشکیل گردید.
دستورات جلسه بدین شرح بود:
1. بحث و تصمیم گیری در خصوص چگونگی حضور حزب و اعضاء آن در انتخابات مجلس
2. انتخاب رئیس ، دبیر و سخنگوی شورای مرکزی حزب
3. تعیین رئیس دفتر سیاسی حزب
احمد حکیمی پور دبیرکل و رئیس شورای مرکزی ضمن عرض خیر مقدم و قرائت دستور جلسه رسمیت جلسه را اعلام نمودند.
نطق قبل از دستور دبیر کل و اعضاء
✓ ابتدا دبیرکل گزارشی از آخرین وضعیت حزب به شرح ذیل به سمع و نظر حاضرین رساند؛
وی گفت آقای احمد تنوری از شیراز، آقایان پیام فیض و مسعود خادمی از تهران و آقای علی حبیبی از رودسر برای مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده اند که البته آقایان تنوری و فیض تأیید صلاحیت نشده اند.
دبیرکل به ثبت نام کنندگان پیشنهاد کرد تا آخر در صحنه انتخابات بمانند.
حکیمی پور از برقراری ارتباطی بین حزب اراده ملت با 8 حزب دیگر و آقای دکتر رهامی به عنوان شخص حقیقی با هدف تعامل بیشتر با یکدیگر، آموزش، هم افزایی و تقویت همدیگر خبر داد.
ایشان گفت هیچکدام از احزاب بیش از 4 نفر کاندیدا برای انتخابات مجلس نداشته اند و عمدتاً رد صلاحیت شده اند.
همچنین گفت از لیست امید آقای عارف 24 نفر ثبت نام کرده و فقط 6 نفر از آنها تأیید صلاحیت شده اند.
دکتر فرهانچی قائم مقام دبیرکل گزارشی پیرامون شورای عالی محیط زیست ، تاریخچه تشکیل و فعالیت همچنین تصمیم گیری اخیر آن شورا در خصوص مناطق حفاظت شده ارائه نمودند.
شمس اله افرازی زاده نیز توضیحات تکمیلی را در خصوص انتخابات ارائه نمودند.
پیام فیض کاندیدای رد صلاحیت شده از حزب نیز نکاتی را در خصوص روند بررسی صلاحیتها به سمع و نظر حاضرین رساند. همچنین اشاره ای به دیدار اعضاء کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب با آقای دکتر ظریف و صحبت آقای ظریف در خصوص مجلس دهم داشتند.
مسعود خادمی دیگر کاندیدای حزب گفت کانون وکلاء به شدت پیگیر بحث صلاحیتها بوده و احتمالاً اتفاقات مثبتی رخ خواهد داد.
سپس آقای احمد تنوری دیگر کاندیدای رد صلاحیت شده حزب نکاتی را در خصوص روند بررسی صلاحیت خود و موارد انتسابی به ایشان بیان داشتند.
در ادامه افشین فرهانچی قائم مقام دبیرکل طرح پیشنهادی خود را در خصوص دستور شماره 1 "بحث و تصمیم گیری درخصوص چگونگی حضور حزب و اعضاء آن در انتخابات مجلس" به شرح ذیل مطرح نمود؛
1) ثبت نام کنندگان برنامه های خود را ارائه نمایند.
2) ثبت نام کنندگان موضوع صلاحیت خود را با جدیت تمام پیگیری نمایند.
3) برنامه های ارائه شده کاندیداها در دفتر سیاسی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
4) تصمیم نهایی در مورد حضور و نامزدها می تواند در جلسه شورای مرکزی فوق العاده صورت گیرد.
که پس از بحث و تبادل نظر فراوان نهایتاً از اعضاء شورای مرکزی رأی گیری به عمل آمد و با رأی موافق 12 عضو از 15 عضو شورای مرکزی حاضر در زمان رأی گیری تصویب شد.
 
موضوع "انتخاب رئیس شورای مرکزی حزب" دستور شماره 2 مطرح و افراد مختلفی از قیبل آقای علی خلیلی پور، آقای شمس افرازی زاده، آقای رحیم حمزه ، آقای علی صابری و آقای شهاب الدین بی مقدار پیشنهاد شده ولی نپذیرفتند که نهایتاً برای آقای احمد حکیمی پور ریاست فعلی شورای مرکزی و تنها کاندیدای باقیمانده رأی گیری به عمل آمد و با رأی موافق 12 عضو از 15 عضو شورای مرکزی حاضر در زمان رأی گیری برای مدت یک سال دیگر انتخاب شد.
 
سپس موضوع "انتخاب دبیر شورای مرکزی حزب" دستور شماره 2 مطرح و افراد مختلفی از قیبل خانم منیر مرتضوی ، خانم محبوبه آذر گشسب پیشنهاد شده ولی نپذیرفتند که نهایتاً برای آقای سیدجمال خضری دبیر فعلی شورای مرکزی و تنها کاندیدای باقیمانده رأی گیری به عمل آمد و با رأی موافق 13 عضو از 15 عضو شورای مرکزی حاضر در زمان رأی گیری برای مدت یک سال دیگر انتخاب شد.
 
در ادامه موضوع "انتخاب سخنگوی حزب" دستور شماره 2 مطرح و آقای رحیم حمزه گزارشی از عملکرد خود ارائه و فقدان روابط عمومی حزب را از مشکلات جدی پیش روی سخنگو عنوان کردند. و بعد افراد مختلفی از قیبل آقای سیدجمال خضری، آقای شمس افرازی زاده ، آقای علی خلیلی پور، آقای پیام فیض و خانم زهره رحیمی  پیشنهاد شده ولی نپذیرفتند نهایتاً بین آقای مسعود خادمی و آقای رحیم حمزه (سخنگوی فعلی) کاندیداهای باقیمانده رأی گیری به عمل آمد آقای رحیم حمزه توانستند 5 رأی و آقای مسعود خادمی نیز 8 رأی از آراء 15 عضو شورای مرکزی حاضر در زمان رأی گیری را به خود اختصاص داده و آقای مسعود خادمی برای مدت یک سال به عنوان سخنگو انتخاب گردیدند.
 
در ادامه موضوع "انتخاب رئیس دفتر سیاسی حزب" دستور شماره 3 مطرح و آقای شمس افرازی زاده توضیحاتی را از دوره تصدی خود ارائه و سپس افراد مختلفی از قیبل آقای شمس اله افرازی زاده ، آقای علی خلیلی پور و آقای رحیم حمزه پیشنهاد شدند که آقای رحیم حمزه نپذیرفتند و نهایتاً بین آقای شمس اله افرازی زاده (رئیس فعلی) و آقای علی خلیلی پور کاندیداهای باقیمانده رأی گیری به عمل آمد که آقای علی خلیلی پور 5 رأی و آقای شمس اله افرازی زاده 7 رأی از آراء 15 عضو شورای مرکزی حاضر در زمان رأی گیری را به خود اختصاص داده و آقای
شمس اله افرازی زاده برای مدت یک سال دیگر به عنوان رئیس دفتر سیاسی انتخاب گردیدند.