کد خبر : 539381 تاریخ : ۱۴۰۲/۸/۶ - 12:06
آخرین جزئیات از پرونده میلاد حاتمی میلاد حاتمی فعالیت مجرمانه خود را از حدود هفت سال قبل و با سفر به ترکیه آغاز کرد. او پس از خروج از ایران، عکس و فیلم‌هایی از خود در مهمانی‌های لاکچری و همراه دختران منتشر کرد و خیلی زود توانست با افزایش دنبال‌کنندگان صفحه‌اش به یکی از شاخ‌های مجازی تبدیل شود.

میلاد حاتمی، یکی از شاخ‌های مجازی که در زمینه سایت‌های شرط‌بندی و ترویج چالش‌های غیراخلاقی فعالیت می‌کرد با حکم دادگاه انقلاب به اشد مجازات محکوم شد. دیگر متهم اصلی این پرونده هم به ۲۱سال حبس محکوم شد.

او از خود با دختران عکس و فیلم منتشر می‌کرد و مدعی بود مربی بدنسازی آن‌هاست به همین دلیل ابتدا لقب آقای مربی را در فضای مجازی به او دادند. او پس از مدتی به استانبول، بهشت شاخ‌های مجازی رفت و از منبع درآمد خود رونمایی کرد و مثل دیگر شاخ‌های مجازی ترکیه‌نشین به تبلیغ سایت‌های شرط‌بندی پرداخت.

گفته می‌شود میلاد حاتمی، دو سایت شرط‌بندی داشت. او با استفاده از اینستاگرامش فعالیت‌های تبلیغاتی این دو سایت را پیش می‌برد و ادعا می‌کرد ماهانه با بازی در سایتش بیش از ۳۰۰میلیون تومان درآمد دارد. میلاد هربار که با افت دنبال‌کننده روبه‌رو می‌شد، سعی می‌کرد با ایجاد جنجال یا روش‌های غیراخلاقی، دوباره به چهره‌ای جنجالی تبدیل شود.

یک روز چالش برهنه شدن راه می‌انداخت و یک روز از جوان‌ها می‌خواست جلوی پدر و مادرشان کارهای غیراخلاقی کنند، از این هنجارشکنی فیلم بگیرند و برایش بفرستند. برای بهترین و خنده‌دارترین فیلم هم جایزه تعیین می‌کرد. گاهی نیز چالش جنسی راه می‌انداخت و از دختران جوان می‌خواست در این چالش شرکت کنند و برایش فیلم بفرستند.

یکی از بازیگران پرحاشیه در آذر۱۳۹۹ به میلاد حاتمی و خانواده‌اش فحاشی کرد که همین باعث خشم میلاد شد و او را در یک خانه در ترکیه پیدا کرد و با انتشار فیلمی خودش را صاحب استانبول معرفی و آقای بازیگر را مجبور به عذرخواهی کرد. میلاد چند روز بعد سوار بر خودروی پلیس ترکیه فیلمی از خود در خیابان‌های استانبول منتشر کرد که با اعتراض و خشم مردم ترکیه به‌خاطر نقض مقررات قرنطینه کرونا مواجه شد.

او پیش از این نیز در اقدام عجیب دیگری با خودروی لوکس به فروش هندوانه در خیابان‌های استانبول پرداخته بود که در پی این اقدام جریمه و خودروی او برای مدت ۱۵روز از تردد در معابر عمومی به‌دلیل استفاده نامناسب از وسایل نقلیه خارج از چارچوب قانونی تعیین شده، منع شده بود. میلاد تصور می‌کرد این بار هم درنهایت بااین جریمه روبه‌رو خواهد شد اما ساعتی بعددستگیر و با پیگیری پلیس بین‌الملل ایران، تحویل ماموران ایران شد.

با تکمیل تحقیقات در دادسرای تهران و شناسایی دیگر همدستانش، پرونده برای محاکمه به شعبه۱۵ دادگاه انقلاب تهران ارسال شد. در کیفرخواست، نام ۲۱متهم برده شده بود. اتهامات میلاد حاتمی براساس کیفرخواست، افساد فی‌الارض از طریق اشاعه فساد به صورت گسترده، اخلال در نظام پولی و ارزی از طریق خروج مبالغی از سیستم پولی کشور به مراکز قمار و تبدیل آن به ارز به خارج از کشور، دایر کردن مرکز قمار، تشویق به فساد با توجه به اقدامات مخرب در فضای مجازی و گسترش بی‌بند و باری، اقدامات ضد اخلاقی و ضد انسانی بود.

متهم در دفاع از خود گفت: «این نمایش‌ها، لایوها و چالش‌ها، دیکته شده از سوی بازیگران اصلی و پشت‌پرده بوده که از بلندپروازی و نادانی من سوءاستفاده کردند.

در دایرکت اینستاگرام با آقای سعدا… امیرشقاقی، سرشاخه شبکه قمار آشنا شدم که وی پیشنهاد کرد برای ما تبلیغات کن به تو درصد می‌دهیم و خانه و ماشین در اختیارت می‌گذاریم. بعد از آشنایی قرار شد هر تبلیغاتی که می‌کنم، به من ۵۰درصد بدهند. از آنجا شروع به درست کردن ویدئو و تبلیغات کردم. محمدرضا زاهدی، متهم ردیف دوم این پرونده بود که درباره او اطلاعات زیادی منتشر نشده است.

او بر اساس کیفرخواست دادسرا در این پرونده متهم به اخلال در نظام پولی و ارزی کشور از طریق خروج مبالغی عمده از طریق پولشویی در مراکز قمار و تبدیل آن به ارز و انتقال آن به خارج از کشور (به مبلغ ۱۱۶۱میلیارد تومان)، معاونت در افساد فی‌الارض از طریق ارائه خدمات به کسانی که به گسترش بی‌بند و باری جنسی در فضای مجازی اقدام می‌کنند و پولشویی یک دستگاه پورشه و یک دستگاه آپارتمان‌است.

پس از برگزاری جلسات متعدد در شعبه۱۵ دادگاه انقلاب تهران برای میلاد حاتمی اشد مجازات و برای محمدرضا زاهدی، حبس طولانی مدت صادر شد. علیرضا طباطبایی، وکیل محمدرضا زاهدی دیروز به خبرنگار جام‌جم گفت: «به این پرونده در شعبه۱۵ دادگاه انقلاب تهران رسیدگی شد و موکلم به ۲۱سال حبس بابت معاونت در افسادفی‌الارض، ۲۰سال حبس بابت اخلال در نظام اقتصادی کشور و دو سال حبس بابت امحای ادله محکوم شده است.

مطابق قانون حکم بیشتر که ۲۱سال حبس است، اجرایی می‌شود. ما به کیفرخواست و گزارش‌ها ایراداتی داشتیم و درخواست کرده بودیم پرونده به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع شود که توجهی نشد. به رأی اعتراض خواهیم کرد و امیدواریم به این ایرادات در دیوان عالی کشور توجه شود.»

وی با اشاره به این‌که موکلش متهم ردیف اول و میلاد متهم ردیف دوم است، افزود: «درخصوص معاونت در جرم باید وحدت قصد وجود داشته باشد که این موضوع میان موکلم و میلاد وجود نداشت.»

طباطبایی درباره روند رسیدگی به پرونده گفت: «قاضی صلواتی زمان کافی برای دفاع را در اختیار متهمان و وکلای قرار داد تا کامل از اتهامات دفاع کنند. این رأی تازه ابلاغ شده و در فرصت قانونی به آن اعتراض می‌کنیم.»

وکیل میلاد حاتمی هم در واکنش به صدور حکم اعدام برای موکلش گفت: فارغ از صحت و سقم خبر، تا زمانی که رأی قطعی برای متهم صادر نشده، حق اطلاع‌رسانی وجود ندارد و این اقدام، مصداق‌افترا ست.