کد خبر : 154311 تاریخ : ۱۴۰۰/۳/۱۹ - 16:24
علی صالح‌آبادی: مناظره دوم ضعیف‌ و کم بیننده‌تر از مناظره اول بود پایگاه خبری «ستاره صبح آنلاین» نظر علی صالح‌آبادی درباره مناظره دوم را جویا شد که در ادمه نقطه نظرات ایشان را می‌خواندید.

به گزارش پایگاه خبری ستاره صبح آنلاین مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح در این باره پاسخ داد: من مناظره را که بیشتر از سه ساعت به طول انجامید را دیدم. این مناظره ضعیف‌تر از مناظره اول و به نظرم کسل‌کننده و کم بیننده‌تر نسبت به مناظره اول بود؛ زیرا مناظره بیشتر حالت گفت‌وگو داشت تا مناظره چالشی و رودررو! به همین دلیل تأثیر چندانی بر مخاطبان نداشت. این در حالی بود که در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 میرحسین موسوی و مهدی کروبی با محمود احمدی‌نژاد دو به دو روبرو می‌شدند و مناظره حالت چالش داشت و باعث ایجاد حس شور و هیجان در مخاطبان می‌شد. همین طور مناظره حسن روحانی با محمدباقر قالیباف در سال 92 به چالش تبدیل شد و باعث ایجاد حس هیجان در مخاطبان و افزایش میزان مشارکت مردم شد. همین طور مناظره سال 96 که بین روحانی و رئیسی انجام شد چالشی و پربیننده بود و نتیجه‌اش باعث افزایش رأی هر دو کاندیدا شد. مدیرمسئول روزنامه ستاره صبح گفت: در مناظره دوم همه در نقش اپوزسیون ظاهر شدند. انگار خودشان در ایجاد شرایط موجود نقشی نداشته‌اند، به همین دلیل مناظره برای مخاطبان جذاب نبود و به نظر می‌رسد تنور انتخابات را نیز داغ نکرد.
موضوع قابل تأمل اینکه نامزدها دردها را گفتند و می‌پنداشتند با انگشت گذاشتن روی مطالبات اقوام، جوانان، بانوان، کولبران، معلولان، بیکاران، تولیدکنندگان و ... می‌توانند رأی آن‌ها را به سوی خود جلب کنند، غافل از اینکه امروز وضع به‌گونه‌ای شده که اولویت اول مردم اقتصاد و معیشت است تا موضوعات دیگر.
نماینده پیشین مشهد در مجلس گفت: متأسفانه به غیر از عبدالناصر همتی که تحریم‌ها را عامل مشکلات اقتصادی دانست و گفت تحریم‌ها ظرف دو سال 75 میلیارد دلار به اقتصاد ایران یعنی 1500 تریلیون تومان خسارت وارد کرده، دیگر کاندیداها به موضوع تحریم، مذاکرات وین، تنش‌زدایی، برجام و تصویب یا عدم تصویب لوایح (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام ورود پیدا نکردند. این موضوع اگر در مناظره سوم موردتوجه قرار نگیرد فضای سرد انتخابات داغ نخواهد شد و مشارکت حداقلی به جای مشارکت حداکثری شکل خواهد گرفت.