کد خبر : 103495 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ - 00:07
حمله کرونا به سلبریتی‌ها اشاره: مهرداد میناوند، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس که به علت درگیری ۹۰ درصدی ریه به ویروس کرونا در بیمارستان لاله بستری بود، شامگاه چهارشنبه (هشتم بهمن‌ماه) در سن 45 سالگی جان خود را از دست داد. او در آذرماه امسال ازدواج‌کرده بود و در کارت دعوت عروسی‌اش، وعده برگزاری جشن عروسی و دعوت از دوستان را در روزهایی که اوضاع کرونا بهتر شود داده بود. میناوندی که روزگاری راه نفوذ مهاجمان را به سمت دروازه تیم ملی و پرسپولیس می‌بست و مقابل «دیوید بکام» قد علم می‌کرد، از پس ویروس مرموز و جان‌ستان کرونا برنیامد و از دنیا رفت و دوستداران و طرفدارانش را تنها گذاشت. ستاره صبح درگذشت این ستاره فوتبال ایران را به جامعه ورزشی کشور تسلیت می‌گوید. همچنین علی انصاریان، فوتبالیست سابق تیم ملی کشورمان هم دو هفته است که در بخش آی سی یو بیمارستان، با ویروس منفور کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کند. او که در حال حاضر به دلیل درگیری ۸۰ درصدی ریه‌هایش با کرونا در بیمارستان بستری است، چند سال قبل با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. همچنین گوهر خیراندیش، بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون هم این روزها به دلیل کرونا در بیمارستان بستری و در حال درمان است.

ستاره صبح-

مهرداد میناوند متولد سال ۱۳۵۴ بود و طی سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۲، ۷۵ بار پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را بر تن کرد. این مدافع چپ فوتبال ایران سال ۱۳۷۴ از پاس به پرسپولیس آمد و در ۳ سال حضورش ۸۹ بار با پیراهن این تیم بازی کرد و ۱۳ گل به ثمر رساند. او در ادامه به اشتورم گراتس اتریش ترانسفر شد و طی ۳ سال ۶۷ بازی هم برای این تیم انجام داد. میناوند در ادامه برای شارلوا بلژیک و الشباب امارات بازی کرد و دوباره در سال ۱۳۸۲ به پرسپولیس بازگشت و پیراهن تیم محبوب خود را بر تن کرد. دوره دوم حضورش در پرسپولیس فقط یک سال طول کشیده و در ادامه این مدافع چپ پا راهی سپاهان و راه‌آهن شد و در سال ۱۳۸۴ از فوتبال خداحافظی کرد. میناوند در عرصه مربیگری خیلی فعالیت نکرد و فقط ۲ سال در خونه‌به‌خونه و یک سال هم در سپیدرود رشت حضور داشت. در سال‌های اخیر مهرداد میناوند با ورود به عرصه اجرا، با کارگزار باشگاه پرسپولیس همکاری می‌کرد و برنامه‌های پرسپولیس را اجرا می‌کرد. پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس که به بیماری کرونا مبتلا شده بود، شامگاه چهارشنبه گذشته درگذشت.مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر مهرداد میناوند، پیشکسوت پرسپولیس و تیم ملی فوتبال روز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۹ در قطعه نام‌آوران بهشت‌زهرا (س) برگزار شد. او در کنار آرامگاه جعفر کاشانی و ابراهیم آشتیانی ۲ بازیکن دهه ۵۰ پرسپولیس با حضور هم‌تیمی‌های سابقش و جمعی از هواداران پرسپولیس به خاک سپرده شد. این مراسم در حالی برگزار شد که شاهد حضور بسیاری از افراد بودیم، آن‌هم در شرایطی که با توجه به رعایت حقوق شهروندی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام شد مراسم ویژه‌ای برای خاک‌سپاری گرفته نمی‌شود و خانواده مرحوم میناوند از هواداران درخواست کردند که برای حفظ سلامتی خود راهی بهشت‌زهرا نشوند. در این مراسم اما نه‌تنها شاهد حضور تعداد زیادی از هواداران بودیم، بلکه فاصله اجتماعی از سوی افراد اصلاً رعایت نشد و برخی بدون ماسک در میان جمعیت حضور داشتند، عده‌ای در حال عکس گرفتن بودند و یک نفر با کودک خردسالش مشغول سلفی گرفتن بود! محبوبیت مهرداد میناوند در بین هواداران پرسپولیس و بسیاری دیگر از فوتبال دوستان ایرانی بر کسی پوشیده نیست، اما شاید در برهه کنونی که شیوع ویروس کرونا در حال جان گرفتن است، مردم باید بیش از هر زمان دیگری نسبت به‌سلامت عمومی جامعه حساس باشند و با رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات، به بهتر شدن وضعیت و جلوگیری از ابتلای هرچه بیشتر به کووید ۱۹ در جامعه کمک کنند. مردم و بسیاری از هواداران فوتبال باید بدانند، مرحوم مهرداد میناوند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد، حال باید از خود پرسید حضور در تجمعاتی در این سطح و در مکانی همچون بهشت‌زهرا، جز افزایش احتمال ابتلا و شیوع هرچه بیشتر این ویروس خطرناک، چه دستاوردی به همراه دارد؟

شرایط درمانی «انصاریان» 
با مرحوم «میناوند» متفاوت است
سید محمدرضا هاشمیان، پزشک معالج پیشکسوت فوتبال ایران روز گذشته در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به آخرین شرایط درمانی علی انصاریان گفت: ریه بازیکن اسبق سرخابی‌ها به‌شدت درگیر شده و ما همچنان بر روی درمان او مشغول هستیم. تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا درمان لازم انجام شود. شرایط علی انصاریان کاملاً متفاوت با مرحوم میناوند است. امیدوارم شرایط ثابت انصاریان در چند روز آینده باقی بماند. وضعیت ریوی مناسب نیست و امیدوارم بدتر نشود، زیرا درگیری ریوی وی بسیار زیاد است. تا زمانی که شرایط به این‌گونه باشد وی باید در بخش بماند. اگر شرایط ریوی وی در چند روز آینده مانند اکنون نیاز به اکسیژن‌رسانی داشته باشد همچنان این شیوه درمانی را ادامه خواهیم داد، اما اگر شرایط بدتر شود باید از مکانیزم تهاجمی استفاده کنیم که روش خطرناک‌تری است. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا شکل ویروس این دو فوتبالیست جهش‌یافته بود، عنوان کرد: خیر، هیچ آزمایشی جهش‌یافته بودن کرونای انصاریان و میناوند را تأیید نکرده است و این خبر را تکذیب می‌کنم. متأسفانه نمی‌دانم چرا برخی این شایعه را منتشر کردند. نیاز به ارسال آزمایش در مورد کرونا جهش‌یافته وجود ندارد. اینکه بخواهیم بین این ۲ فوتبالیست با دیگر بیمارانی کرونایی تفاوت قائل شویم درست نیست و در این مدت با افراد زیادی سروکار داشتیم که شرایط این ۲ پیشکسوت را داشتند. متأسفانه میناوند و انصاریان دیر به پزشک مراجعه کردند و این موجب شد تا درمان آنان سخت شود.

گوهر سینمای ایران در بیمارستان
گوهر خیراندیش، بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون هم این روزها به دلیل کرونا در بیمارستان بستری و در حال درمان است. عباس یاری، منتقد سینما و دبیر تحریریه مجله فیلم با تأیید این خبر به ایسنا گفت: ریه‌های خانم خیراندیش هم درگیر کرونا شده و ایشان در بیمارستان در حال کورتون‌درمانی است. او ابراز امیدواری کرد که حال این هنرمند هرچه زودتر بهبود پیدا کند. گوهر خیراندیش در حساب توییتری خود نوشت: «خواهش می‌کنم وقتی دچار کرونا می‌شوید حتماً قبل از آنکه دیر بشود و ریه‌ها را درگیر کند به بیمارستان بروید و دستورات لازم را از پزشکان بیمارستان بگیرید. بعد از فیلم‌برداری کمی احساس سرماخوردگی داشتم و فکر می‌کردم که می‌توانم در خانه از پسش بربیایم، ولی نشد. از کم‌اشتهایی، استخوان‌درد شدید، استفراغ، تب و لرز شدید رنج می‌بردم. 4 روز دیر به بیمارستان آمدم و متأسفانه ریه‌ام درگیر این کرونای لعنتی شد. لطفاً مرا دعا کنید تا از رنج این سرفه‌های بی‌امان و بی‌حالی و کم نفسی نجات پیدا کنم و از بیمارستان بیرون بیایم تا صحنه‌های پایانی سریال «خوب، بد جلف» را برایتان به پایان برسانم. من فقط با عشق شما زنده‌ام. کاش از روز اول به توصیه دوستان نزدیکم گوش می‌دادم. اگر از روز اول بستری‌شده بودم و تحت مراقبت بودم این اتفاق برایم نمی‌افتاد. بیشترین مرگ‌ومیر این بیماری به خاطر دیر رفتن و یا نرفتن به بیمارستان است. اگر «میناوند» عزیز زودتر به بیمارستان آمده بود شاید چنین نمی‌شد.»

میناوند آخرین نخواهد بود
دکتر حسین کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی و پزشک اورژانس روز گذشته در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «میناوند آخرین نخواهد بود! روی استودیوهای ضبط برنامه و تهیه فیلم و سریال نظارت چندانی نیست. من خود در چندین برنامه شرکت کرده و ملاحظه کرده‌ام! برای این عزیزان موضوع چندان جدی نیست. ماسک‌ها به‌صورت مؤثر زده نمی‌شود، فاصله رعایت نمی‌شود و تهویه مناسب نیست!»