2023/12/08
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
تجربه برخورد با مرحوم شجریان خوب نبود
واکنش علی مطهری به اقدام علیه سلبریتی‌ها در حوادث اخیر

تجربه برخورد با مرحوم شجریان خوب نبود

علی مطهری در توئیتی نوشت: هنرمندان افرادی احساسی و عاطفی هستند، ممکن است در شرایطی اظهارنظری برخلاف نظر شما داشته باشند و بعداً برگردند.

به گزارش ستاره صبح آنلاین علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس دهم در رشته توئیتی نوشت: به وزارت ارشاد و صدا و سیما توصیه می‌کنم از رفتار تند با افراد مشهور و تاثیرگذار و به اصطلاح سلبریتی در ماجرای اخیر بپرهیزند. تجربه برخورد با مرحوم شجریان در سال ۸۸ تجربه خوبی نبود.

هنرمندان افرادی احساسی و عاطفی هستند، ممکن است در شرایطی اظهارنظری برخلاف نظر شما داشته باشند و بعداً برگردند و اصلا معلوم نیست اظهار نظر آنها در گسترش آشوب ها تأثیر تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

علی مطهری

 

لینک کوتاه: https://setaresobhonline.ir/content/401950/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.